breakfast juice.

breakfast juice.

her er min frukost i dag(saman med ostesmørbrød): 2 rosa grapefrukt, 2 små epler, 1 ananas. skrell grapefrukten(men ikkje ta vekk det kvite, det er bra for deg), skrell ananasen og hakk det i bitar som passar ned i juicemaskina. så er det berre å juica i veg. blir omtrent ein liter juice med mi maskin, som er denne. sur og forfriskande og god.

translation:
this was my breakfast today(with grilled cheese sandwiches): 2 pink grapefruit, 2 small apples, one pineapple. peel the grapefruit(but leave some of the white stuff, it’s good for you) and the pineapple and chop them to the size of your juice machine’s chute. then you juice away, it’s about one liter juice with my machine, this one. it’s sour and refreshing and really good.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *