a thursday afternoon.

thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.thursday afternoon.

sånn såg min torsdag ut på sørsida av themsen. me åt heimelaga granola og blåbær til frukost, tok dlr til greenwich, gjekk på marknad og åt salat fra m&s ved nyopna cutty sark der det blåste sånn at eg flasha alle turistane. me drakk ein kaffe og handla ein million frukt og grønnsaker til juicelaging, så laga eg middag og bytta sengeklede og vart verande i senga og lesa(da meinar eg såg på bildene, for alt er på tysk) nye material girl som låg i postkassa til meg og søtti sider i ei bok.

translation:
this is how my thursday looked like on the south side of the thems. we had homemade granola and blueberries for breakfast, took the dlr to greenwich, went to the market and ate salads from m&s by the newly opened cutty sark where the wind made me flash all the tourists. we had coffee and then we bought a million fruits and vegetables for juicing. i made dinner and, changed our sheets and spent the night in bed with the new issue of material girl and seventy pages of a book.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *