my birthday presents.

my new toy.
ballong.
denne fekk eg frå mamma og pappa, kjøpte den sjølv i paris. den er så ufattelig fin og gjer livet mitt litt finare kvar dag.


juicemaskin.
av jostein fekk eg juicemaskin som eg hadde ønska meg så himla lenge. det er ei råsaftsentrifuge med ein supersterk motor som pressar all fukt ut av frukten til den mest himmelske ferske juice som finst. ein kan laga juice av alt, som rødbetar og kål til dømes. så langt syns eg det er best med eple + sitron + bringebær.

birthday presents.
fuji instax wide.
polaroidkamera frå fuji som eg fekk frå svigerforeldrene mine. har alltid, sidan tidlige tenår, syns at polaroid er heilt magisk. og no er det jo så tilgjengelig óg sidan fuji har laga sine flotte kamera. denne versjonen lagar ekstra store bilder, det er det som er så flott. dei rosa bursdagstulipanane på bildet fekk eg av mine fine foreldre på bursdagen min.

birthday presents.
caitlin shearer-prints.
av carrie og lucy fekk eg desse to små fantastiske caitlin shearer-printa som eg faktisk aldri hadde sett før. ho er ein av mine absolutte favorittkunstnarar, så det vart eg sjølvsagt himla glad for.


glas med vin & m&m’s.
av bestemødrene mine får eg som regel pengar som eg brukar til å kjøpa meg noko fint. vanligvis brukar eg dei på å forgylla kvardagane mine litt, strekka bursdagen min til ei månadslang feiring. i år brukte me bursdagspengane våre i new york. på glas med vin og m&m’s.

translation:
balloon: my parents gave me this, it’s so pretty and lightens up my life every day. juicemachine: from jostein, with a powerful engine to create the most amazing juice! fuji instax wide: from my in-laws, i’ve been wanting this for quite some time for its delicious wide frames. my fascination with polaroids go way back into my early teens and still makes me giddy. caitlin shearer prints: carrie and lucy gave me these two small prints that i’d never seen before by one of my favorite artists, made me really happy. glasses of wine & m&m’s: my grandmothers give me money that i spend on something nice for myself, something that lets me stretch my birthday into a month long event. this year we spent the money in new york. on glasses of wine and m&m’s.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *