♦ smileruter no¹ – sirklar.

smileruter.
ingrid. emma. emma. marthe lea. marie. /
guro. ina katrin. hedda. sara. haleigh. /
helene. marthe. martheline. harriet. jeanette. /
maja. ingrid. marie. thale. kaja. /
frida. hannah. kamilla. lene. merete. /

hurra for eit fantastisk første smileruter! eg fekk inn så himla mange bilder, her er dei som passa best ihop. tusen tusen takk til alle som var med og som sendte inn bilder, håpar de gler dykk til neste gong! neste tema vil bli lagt ut i morgon!

translation:
hurrah for the first and amazing first round of my project – the theme was circles. you sent me so so many pictures, here are the ones who matched well together. thank you so much to everyone who sent me pictures, hope you’ll join in next time too. the next theme will come up tomorrow!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *