NYC ✈ LDN

Untitled

no har me vår siste lille halve dag i new york, og etter nesten ein månad på reisefot er me i morgon tidlig tilbake til kvardag. denne ferien har vore den ultimate, perfekte ferie, og eg har det berre så bra. gler meg til å komma heim til london, kjøpa egg og putta i kjøleskapet, vera heime og utforska min eigen by. pakka ut bagasjen min, gamalt og nytt, og gjera plass til alt. ligga i badekaret, lesa gamle magasin, laga middagar eg har laga femten gongar før. eksperimentera på mitt eige kjøkken, med litt nytt innhald men mest gamalt. og gleda meg masse til neste gong eg skal til amerika, for dette landet har berre vore magisk til no.

translation:
this is our last little day in new york, and after a month of travelling we return to london and normalcy. this vacation has been the ultimate perfect vacation and i’m so happy right now. i can’t wait to come home to london, buy eggs and put them in the fridge, be home and explore my own city. unpack my old things with my new things and make room for it all. lay in the bathtub, read old magazines. make dinners i’ve made 15 times before. experiment in my own little kitchen and look forward to my next stay in america, because this country has been magic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *