new york, day six.

new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.
på tysdag hadde jostein bursdag, han laga blåbærpannekaker med bacon til frukost og me skypa med familien hans som ville ønska til lykke. så tok me subway opp til 51st street og MoMA. mest av alt for å sjå cindy sherman-utstillingen(der det ikkje var lov til å ta bilder), men me vart som vanlig heilt fullstendig bergtatt av pollock. anar ikkje kva det er med han, men noko er det som skjer i hjartet når eg ser på kunsten hans.

new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.new york, day six.
så reiste me heim, dusja og skifta og tok drosje til east village for å gå på fransk restaurant. eg åt den beste anda eg nokon gong har ete med creme brulée til dessert. me snakka høglydt om kunst og drakk akkurat mange nok glas med prosecco. etter maten drakk eg verdens sterkaste cosmopolitan, me flørta med personalet også gjekk me heim hand i hand og klina på dei breie gatene. og det var jostein sin fine, fine bursdag. i new york.

translation:
tuesday was jostein’s birthday! he made blueberry pancakes with pancakes for breakfast. we skyped with his family and then we went to MoMA, saw the cindy sherman exhibit and were as usual floored by pollock. then we went home to shower and change and we took a cab to the east village to go to a french restaurant, i had the best duck i’ve ever had, creme brulée for dessert. we talked loudly about art and drank just enough glasses of prosecco. after dinner i drank the worlds strongest cosmo, we flirted with the staff and then we went home hand in hand and made out on the wide sidewalk. and that was jostein’s lovely, lovely birthday. in new york city.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *