new york, day f i v e.

new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.
dag fem gjekk me så himla langt for frukost. me delte ein shake, jostein åt kyllingsandwich og eg åt blåbærpannekaker.

new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.new york, day five.
resten av dagen vandra me rundt, opp og ned gater, inn og ut av vintagebutikkar. me kjøpte kvikk lunsj på sockerbit og åt den med stor glede. eg fekk endelig kjøpt ein kjole og jostein ei fantastisk ysl-skjorte. så gjekk me heim for kvelden, åt ein pizza og planla neste dag som var den store bursdagsdagen.

translation:
on day five we walked forever to get to breakfast. we had a shake, i had pancakes. onion rings too. then we walked around for ages, just taking the city in. we bought norwegian candy and sat on a bench for a while. and then we went home, ate a pizza and planned the big birthday day.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *