new york, day three.

new york, day three.
lørdag gjekk me opp førti gater og til central park. me gjekk fifth avenue, og på vegen passerte me empire state building, drakk iste på starbucks og kjøpte trøflar på lindt. litt påske må ein jo prøva seg på.

new york, day three.
me sat i sola og las lenge, lenge, lenge, og observerte folk rundt oss. egentlig var me ganske sjuke begge to, me har blitt forkjøla men prøver å ignorera det.

new york, day three.
med oss hadde me lunsj, i mitt tilfelle french toast. den var så sjukt god.

new york, day three.
peanut butter & extra dark chocolate. nom.

new york, day three.new york, day three.
hei! eg hadde mi nye åttitalssløyfe i håret og kjendissolbriller.

new york, day three.
etter me hadde lest lenge flytta me på oss, las litt meir, åt ein hotdog og gjekk rundt i parken og utforska.

new york, day three.
så klina me under kirsebærtrea og tok subwayen heim. og det var slutten på den dagen, for meir orka me ikkje. resten av kvelden låg me nemlig i senga med tv og smertestillande.

translation:
on saturday, we walked forty streets up, to central park. we walked all the way on fifth avenue, on the way we passed the empire state building, had some ice tea at starbucks and bought truffles at lindt(to help the lack of easter spirit). we sat in the sun and read for a long, long time, and observed people around us. we were pretty ill, we’ve caught some stupid cold but trying to ignore it. we had some lunch, in my case french toast and for dessert truffles! peanut butter & extra dark chocolate. i wore my new eighties bow and my celebrity sunglasses. we moved locations, read some more, ate a hotdog, explored the park. then we made out under the cherry blossoms and took the subway home. and that was the end of that day, we were exhausted and spent the rest of the night in bed with tv and pain killers.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *