new york, day two.

new york, day two.new york, day two.new york, day two.
dagen i går starta med å inspisera mitt einaste kjøp for dagen før: eit bryllupsbilde fra 50-talet. ein dollar kosta det, og eg skal finna noko lurt å bruka det til. så fiksa eg meg, gjekk ut og snoka rundt på barnes & noble veldig lenge mens jostein jobba heime. kom heim med mange dollar brukt på bøker og eit magasin.

new york, day two.new york, day two.new york, day two.new york, day two.new york, day two.
så vart jostein med ut og me gjekk til east village, snosa rundt i second hand-strøket. svimla innvendig av at dei har hortensia som liksom kommunale blomster i east village.

new york, day two.new york, day two.new york, day two.new york, day two.new york, day two.
me snoka rundt i denne butikken så himla lenge. han som jobba der hadde ein million historiar å fortella, og omtrent like mange skuffer med knappar. han står for mansjettknappane til mad men og har i fortida vore skjulestad for agyness deyn frå paparazzifotografar. archangel antiques heitte den, låg på e 9th st, mellom 1st og 2nd av.

new york, day two.
jostein kjøpte desse mansjettknappane i bursdagsgåve til seg sjølv(han har bursdag mens me er her nemlig).

new york, day two.new york, day two.
så hoppa me inn i fabulous fanny’s rett over gata, ein fantastisk brillebutikk som óg hadde hattar og kjolar. dei hadde sååå mykje vintage solbriller.

new york, day two.
etter det åt me ein masse frozen yogurt. eg tok pistasj, red velvet og peanøttsmør med masse bær og kokos på toppen.

new york, day two.
så gjekk me heim med enorme smerter i føttene etter mange, mange timar med gåing.

new york, day two.
jostein laga carbonara til kveldsmat også såg me på tv og prøvde å vera våkne til over midnatt. vanskelig, altså.

translation:
yesterday started with looking at the one thing i bought the day before: a photo from a 50’s wedding. i don’t quite know what to do with it yet. then i got ready and went out to barnes and noble where i stayed for a very long time while jostein got some work done at home.

he joined me outside and we walked to the east village where we did some shopping in the second hand area. it made me so happy to see that they have hydrangeas in the street!

we were at this one shop for like an hour while talking to the owner about mad men(he does their cufflinks) and agyness deyn(he used to hide her in the shop from the paparazzi). jostein bought himself some cufflinks! archangel antiques, e 9th st., between 1st and 2nd av. across the street was a vintage eyewear shop, they also had hats and clothes and scarves. fabulous fanny’s.

after that, we ate a lot of frozen yogurt. i had pistacchio, red velvet and peanut butter, with a lot of berries and coconut on top. then we walked home with enormous pain in our feet after a lot of hours of walking. jostein made carbonara for supper and we watched tv and tried our best to stay awake past midnight. so hard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *