our weekend in oslo.

oslo.oslo.oslo.oslo.
oslo.min søndag starta på frøken dianas salonger, eg leverte 20 hjartemagasin og snoka litt på alle dei fine kjolane. no er frøken dianas den einaste plassen i oslo som har magasinet mitt.

oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.
så møtte me sara og frøy og tok ein kaffe på bugges(ingen besøk der uten dårlig service, bra at nokon tradisjonar er opprettholdt). så gjekk me på birkelunden og møtte synne for meir kaffe.

oslo.oslo.
me plukka opp litt ta med-thai på nam fah og skippa over til janne og jørgen. me sat på golvet og åt og snakka om nynorsk og bøker og hadde det så fint.

oslo.
så sa me hadet, reiste heim til r+j, åt litt minestrone og snakka om kva me hadde gjort den dagen også jobba eg til me sovna.

oslo.
morgonen etterpå kosa eg med mikla før me måtte reisa.

oslo.oslo.
me møtte vår fantastiske redaktør på liebling og drakk kaffe og åt frukost og snakka om det me har skrive på boka vår sidan sist. det kunne ikkje gått bedre og me gliste ned markveien, på ein trikk, på flytoget og heim på eit veldig turbulent fly. i dag ryddar me og pakkar om, i morgon reiser me til new york! åh livet er himla travelt akkurat no, men det er mest fint.

translation:
my sunday started at frøken dianas salonger, i left them 20 copies of my magazine and looked at all their beautiful dresses. then we met sara and frøy and had a coffee(and bad service, as usual). then we went to the market at birkelunden and met synne for more coffee at fru hagen. we picked up some thai at nam fah and ate it with janne and jørgen. we talked about books and new-norwegian. then we said goodbye, went home to r+j’s place, ate some minestrone and talked about what we’d done that day. then i worked until i fell asleep. the morning after, i snuggled mikla before we had to leave. we met with our editor at liebling and had breakfast and coffee and talked about the book. it couldn’t have gone better, and we skipped down the street and home to london on a very turbulent plane. today we’re re-packing, cleaning and getting ready to go to new york tomorrow. life is crazy busy right now, but i’m mostly loving it.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *