♦ smileruter no¹.

smileruter.

i dag startar smileruter! første tema er: sirklar! instruksjonar kan de sjå her. hugs å senda bildene i normalt format, slik at eg kan klippa det til sjølv. send til hjartesmil (at) gmail.com før 15.april. gler meg heilt sjukt mykje til å sjå kva de finn på! hugs at det kan vera kva som helst, så lenge det er ein tydelig sirkelform i bildet. lykke til! og; om de har bloggar, send meg adressa, så får de ein link i innlegget.

translation:
today is the first day of my new project! the theme is: sircles. instructions here. remember to send the files in their original format, so i can crop them myself. send it to hjartesmil (at) gmail.com before the 15th of april. i can’t wait to see what you do with it. remember, it can be whatever you like, as long as there is a circle shape in the frame. good luck! and, if you have blogs, send me the adress and i’ll link you in the entry.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *