home.

london.Butcher

i dag sit eg ved bordet hos mamma og pappa og skriv på boka. i morgon reiser me tilbake til oslo etter ei heilt fantastisk fin og rolig veke i sogn og fjordane. eg har nesten ikkje jobba eingong(noko de kanskje har merka), og det har vore så himla godt for meg. snart får de sjå litt bilder frå teselskap og late dagar. i går hadde eg morsdagsselskap med tre av mine favorittmødre(mamma, bestemor og l, som er venninna til mamma og ein av dei modigaste og sterkaste kvinnene som nokon gong har levd). me laga scones og heimelaga lemon curd og drakk te i litervis av bestemor sitt servise. eg har sove masse, sett tv og skrive bok. på måndag reiser me tilbake til london og onsdag til new york. men nok om meg. kva er det beste som har skjedd deg den siste veka?

translation:
today, i’m stuck at my parents’ big table, writing on our book. tomorrow we’re going back to oslo after an amazing and calm week at home. i have hardly worked at all(you might have noticed) and it’s been so good for me. soon i’ll show you pictures of tea parties and lazy days. yesterday i threw a mothers’ day party for three of my favorite mothers(my mum, my grandmother and l, my mother’s friend and one of the bravest strongest women who ever lived). we made scones and home made lemon curd and drank pints of tea out of my grandmother’s porcelain. i’ve slept a lot, watched tv and written too. on monday we’re going back to london and on wednesday to new york. but enough about me. what’s the best thing that’s happened to you this week?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Det er godt med en pause innimellom!
  Det beste som har skjedd meg denne uken må ha vært å ommøblere leiligheten; endelig kan jeg nyte solen og lyset hele dagen og ikke bare når jeg sitter i sengen min. Altså ikke en så veldig spennende uke, men bra likevel :)

 • Supert at du tok deg fri! Som selvstendig næringsdrivende, om jeg kan kalle deg det, er det sikkert fort gjort å jobbe omtrent hele tiden, siden man har mindre definerte arbeidstider, men det er vel litt av sjarmen også?

  Det beste som har skjedd meg sist uke:
  Jeg gjorde rekord i løpinga her om dagen. Løp superlangt uten stans, og er veldig stolt over det.

  Lagde et påskeegg til ei venninne som har hatt det litt kjipt i det siste. Hun ble veldig glad. Deilig å glede de en er glad i.

 • Jeg har blitt ferdig med en fire uker lang prakisperiode som jeg grudde meg til, men som gikk veldig fint. Også har jeg kjøpt verdens fineste sko fra Repetto som jeg skal ha til brudekjolen min. Og i dag feirer vi bryllupet til svigersøster og hennes veldig ferske ektemann! Mye fint denne uka, med andre ord (:

 • Denne uken har jeg begynt å smile uten grunn igjen etter en travel og trist periode, og jeg har fått roser av kjæresten min da jeg minst ventet det, og jeg har eksperimentert med to nye leppestifter, og jeg har smakt en ny sjokolade fra Freia. Det har vært en riktig fin uke, faktisk, og i dag er det fredag, så nå er det snart min tur til å nyte en rolig ferieuke med tid til å sove og se serier og lese og sånt. Gleder meg!

 • Det beste som skjedde denne uken var å fylle 16, og å sveve over byen i paraglider. Det er kanskje noe av det beste jeg har gjort.

 • Det beste med denne uka er at den var så uendelig mye bedre enn forrige uke. Hadde en bra sangtime, skrev oppgave uten å grine, sang konsert i et fantastisk lokale, bakte scones og kjøpte ny veske. Nå har jeg ferie, og det er også veldig bra!

 • det beste med min uke er at den har gått så fort, at nå er det endelig ferie! sol, varme dager og en koselig kveld med bestevenninna mi har også vært fint.

 • Uka mi har bestått av skole, skole, praksis, skole, masse hjemlengsel og kjærlighetssorg. Gledings til å komme hjem til Norge igjen, men samtidig hjertesorg for å forlate alt det flotte her i USA. Kanskje du kan komme med en liten NY-guide? Skal dit på mai :-D

 • Jeg var på opptaksprøve til dramalinja, som jeg gruet meg så grusomt mye til på forhånd. Jeg skalv, grein masse og var bare kjemperar. Men så kom jeg dit også gikk det fint. Alle de andre søkerne var kjempefine og behagelige mennesker, og jeg klarte å slippe meg helt løs. Det er ikke en selvfølge når man har angst. Du veit når det er noe du du gruer deg til, og du føler at etter du har vært gjennom det kommer livet ditt til å være bra uten noe grunn til å grue seg til noe? Sånn var det. Jeg vet jo selvfølgelig at jeg kommer til å møte på masse mer å grue seg til, men følelsen etterpå var allikevel helt fantastisk. Nå håper jeg bare jeg kommer inn :) Oi, dette ble mye, sorry! Du burde forresten glede deg til masse New York, spesielt Brooklyn! Regner med at dere har tenkt dere dit.

 • du er så fin og flink og bra mariell<3

  det finaste som har skjedd denne veka, er at eg har avslutta behandlinga mi hos BUP fleire timar før planlagt, på forslag frå psykologen. alt kjennes endelig bra att, og eg er så stolt over meg sjølve. i morgon skal eg feire med verdas beste kaizers, live i ulsteinvik, saman med yndlingsjenta mi, som bestilte billettar til meg då alt var som mørkast.

 • Ååå, morsdagsselskap <3 du er like fin so alltid Mariell!
  Denna veka har eg vore i London, eller nærmare bestemt Bournemouth! Der fekk eg oppfylt livsdraumen min. Eg kom inn på the arts university collage at Bournemouth, på fashion design and technology! Alltid kjekt å få bevist kor flink og kor mykje talent ein har innabords, spesielt når ingen har trudd på deg!

 • Denne uka har jeg egentlig bare vært sur og grinete på hele verden og ikke gjort stort. Det beste som skjedde meg var i kveld, da jeg dro ut for å være sammen med en masse venner, og alt bare ble fint og flott og jeg dro hjem med en skikkelig god følelse inni meg.

 • Åh, New York! I wanna be a part of it! Stedet jeg drømme om å reise til så mye at det gjør vondt inni meg! En dag skal jeg åpne galleri i Brooklyn og da er alle invitert på kakao og musikkinnslag. Og alle ukjente kunstere, fotografer og forfattere skal få sin sjangse – uansett alder, legning osv! Kos dere i denne fantastiske byen :D
  Denne uken har jeg diskutert med storesøsteren min over skype i mange timer om alt som gjør så vondt her i verden. Tror det var det beste!

 • Jeg har vært sengeliggende med influensa hele uka, så det beste som har skjedd meg må være at feberen endelig har sluppet taket. I dag skal jeg på påskebrunsj til gode venner også, så tror det blir en bra lørdag :)

 • det beste, så langt denne uka, har vært; å se på fine gutter stupe i busker og leke i skogen, da jeg var torsdagslei og badass og skulket spansken for årets første bryggeis,
  da jeg skålte,sang og drakk litt for mange pils med fine, fine folk klokken tolv for tjueåringen vår.

 • Det beste som har skjedd meg denne uka er at jeg fikk jobben som fotograflærling hos et fotostudio, og jeg starter i sommer! Det blir fint og spennende.

 • Det beste var da Totoroheadsetet mitt kom i posten! Har ventet lenge på det.
  Det var ikke så værst å få novellen min printet i lokalavisa heller.

 • det beste: å våkne med ham hver morgen og sovne med ham hver kveld. å holde ham i hånden på vei hjem fra handletur. å sitte sammen på toppen av et tak og dingle med beina og se på solnedgangen. å snakke sammen om ting som gjør vondt og ting som gir meg gode sommerfugler i magen, om fortid og om fremtid der vi er sammen.

 • Det beste som har skjedd.. Kommer ikke på noen ting, alt blir overskygget av det dårlige været i Trondheim. To uker med regn avsluttes med en luredag med blå himmel og litt sol som ender opp med en ny VINTERdag i dag. Men jeg får tilbake masse penger på skatten :D Og på lørdag fikk jeg kose med en fin liten baby som lukta akkurat så godt som fine babyer skal <3

 • Lite er betre enn å kome heim til mamma! :)
  Eg har bestått bilteorien og fekk bestilt oppkøyring på 18-årsdagen min! Så 10. mai satsar eg på å køyre elina i min eigen bil heilt lovleg.