instaspring.

tenkte å sei at det er vår på instagram óg. eg krøllar håret kvar dag, hoppar innvendig av alle blomstrande tre. forrige veke åt eg blåbærmuffins og drakk iscappucino på le pain og hadde sjukt lyst på gullsirklar rundt augene mens eg sat i frisørstolen. det nederste treet gjekk eg forbi på piccadilly, me stod typ ti personar og tok bilde med iphonane våre. eit kjendistre, altså. følg meg på instagram da vel. der heiter eg hjartesmil, som her.

translation:
spring has arrived, even on instagram. i curl my hair every day, my heart does hackysacks from all the tree blossoms. last week i had a blueberry muffin and an iced cappucino at le pain and really really wanted golden circles on my eyes while at the hairdressers. the tree at the bottom was at piccadilly, there were ten of us with our iphones out. celebrity tree!  follow me there if you like, i’m hjartesmil, as per usual.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *