saturday in oslo.

saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.

laurdag starta med finfrukost hos r+j(r er søster til jostein, i tilfelle de ikkje visste det). så køyrte me ut til bygdøy for å møta resten av familien. me satt oss på eit svaberg, kasta stein i vatnet og såg på color line som dreiv forbi til lille s sin store glede. så åt me litt muffins med kardemommefrø og snikra på sommarplanar. eg fekk vera tantemariell og holda i hånda og lille t snakka om at det sikkert var slik at eg og jostein bur i london for at me er litt rare.

saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.
så reiste me heim, prøvde å ikkje sovna, kledde på oss finstasen og reiste til oro der me hadde reservasjon for ti personar på chambre separée. me feira svigermor sine seksti år med fire rettar og fleire smil. maten var heilt fantastisk, spesielt trøffelpastaen og lammeretten. desserten var out of this world, og det var vinen óg. lille t hadde på seg kjolen ho fekk av meg og jostein til jul og var så fin og ferskenfarga i flettehår. så reiste me til ullern, spelte trivial pursuit og drakk raudvin og prøvde å bota lille s sin hjartesorg over at han ikkje hadde fått ta t-bane heim. og det var den fine fine helga i oslo. med sløyfe på.

translation:
saturday we drove out to bygdøy and spent some time in the sun with all of jostein’s family. we sat by the water, threw rocks at the water and watched the ferries go by, much to little s’ joy. we ate muffins with cardamom and talked about the summer. i got to be auntie mariell and hold hands and little t said that it must be because we’re so strange that j and i live in london.

then we went home, tried not to fall asleep, got dressed and went to oro with reservations for ten in their chambre separée. we celebrated my mother in law and her sixty years. the food was truly amazing, especially the truffle pasta and the lamb. the dessert was out of this world and the wine was too. little t wore the dress j and i gave her for christmas, beautiful in her braided hair. then we went to ullern, played trivial pursuit and drank red wine and tried to soothe little s’ heartache of not getting to ride the subway home. and that was my weekend in oslo. with a bow on top.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *