LDN ✈ OSL

friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.

fredag stod me opp medan det framleis låg tåke over london, tok flyet heim, sjekka inn hos r+j og ramla inn hos fredrik utpå kvelden ein gong, med mine beste venner samla i eitt rom. me feira bursdagen til christine som var i februar, ho fekk gåver fra london og me sang og lo og grein litt også gjekk me på bar babylon, drakk drinkar og snakka om framtid og livet og kjedeligare ting óg. me gjekk langs st.hanshaugen og snakka om kor rart det var å vere i oslo igjen og kor rart det er å ikkje kunna snakka om folk rundt oss utan at dei forstår kva me snakkar om. også sovna me hardt og lenge.

translation:
on friday we got out of bed while the fog was still hanging low over london. we flew to oslo, checked our luggage at jostein’s sister’s place and fell into fredrik’s apartment some time in the evening, where all my best friends were gathered in one room. we celebrated christine’s birthday and gave her gifts from london, we sant, we laughed, we cried. and then we went to bar babylon, had some drinks and talked about the future and life and boring things too. j and i walked home and talked about how weird it is not being able to talk about people around us without them noticing. and then we fell asleep, very hard and for a very long time.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Så stemningsfulle bilder! Jeg har faktisk aldri vært inne på Bar Babylon, selv om jeg rusler forbi hver lørdag når jeg går med posten. Det ser jo ut som at dere hadde det fint – man har det jo alltid fint når man treffes etter en stund og er glade i hverandre! Herlig!

  • har ikkje lest bloggen din på sjukt lenge, men den er fortsatt like fin som sist gang eg las gjennom den. og ein ting som eg kom på no; når eg og vennina mi som var superstore fans av bloggen din(vi likar den fortsatt ) begynte på vgs på Firda og fekk utdelt bøke, oppdaga ho att ho hadde fått ei bok som du har brukt. det var både rart og koselegt samtidig.