why do men put on their shoes so slowly?

mindy.
i det siste har eg lest meir non-fiction-bøker. før denne, tina fey si bossypants, og no: mindy kaling si “is everyone hanging out without me? (and other concerns)” himla morsom og godt skrive. mindy kaling skriv og spelar i the office og ho er så fantastisk morsom.

mindy.mindy.
sånn som her.

mindy.
og det er er ganske bra. og nære. kvifor klarar jostein aldri å få på seg sko? kviforkviforkvifor?

mindy.
eg syns de skal lesa den, om de likar å le på bussen.

kva har de lest i det siste?

translation:
i just read this book by mindy kaling, writer and actress in the fabulous the office. very very funny. i particularly liked the piece about friendship and why men put their shoes on so slowly(it’s a mystery to me too). if you like laughing on the bus, you really should read this. what have you been reading lately?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Jeg bruker alltid ekstremt lang tid på å ta på meg sko. Sitter med alltid ned og bruker god tid. De fleste syntes det er en smule irriterende :p

  Virker som en artig bok, må få sjekket den ut en gang!

 • haha. samboeren min og bruke sykt lång tid når han ska ta på seg sko. eg har lest to av trilogien te Paul Hoffmann. eg klare nesten ikje å venta på siste bok. syns den kan komma nuh.

 • Jeg leser Murakami og Hemingway, og drømmer om å fengsle folk med mine egne bøker. Prøver å være skikkelig overlegen og tenke at det jeg skriver er dødsbra, for hvordan skal man ellers klare å fullføre noe? Egentlig er det bare tull og tåkeprat, men det vil jeg jo ikke innrømme for meg selv

 • denne boken ser bra ut! jeg har lest en god del i det siste, mest pensum, såklart, men litt for kos også. for eksempel leste jeg nettopp brave new world av aldous huxley, en ganske creepy bok, egentlig. jeg har også lest en helt vanvittig bra en av alasdair gray, den heter poor things, anbefales på det aller sterkeste(!) også nå leser jeg en fryktelig søt en som heter the children’s book og er skrevet av a.s. byatt. løp og kjøp, eventuelt, gå på biblioteket, det er litt koseligere.
  ha en herlig onsdag!

 • Dette ser ut som ei artig bok, må kanskje lesast. Sjølv om eg har ei lang liste over bøker eg skal lese i næraste framtid. Men ein gong :)
  Akkurat no les eg “Kaja” av Olav Gunnar Ballo, om ei 20 år gamal jente som tek livet sitt medan ho studerer i Frankrike. Ballo har vore (er?) politikar, så det handlar og ein del om korleis norske og franske myndigheiter takler saka. Spanande og trist.

 • Haha, måtte le høyt og usjarmerende nå! Alltid, alltid står jeg å venter på at mannen tar på seg sko. Han tar de med inn fra gangen til stua for å sette seg ned på en puff og knyter og ordner. Fader, verste av alt.. når jeg sier fra at vi har det travelt, klarer han å få det til at det er han som har venta på at jeg skal bli ferdig på badet.
  Om dagen leser jeg Gert Nygårdshaug, makan til brilliant mann!

 • Den fikk jeg utrolig lyst til å lese. Og jeg elsker jo The Office. Skal prøve den ut!

  I det siste har jeg lest bøker av Cecilia Samartin. Boken <> fikk meg til å gråte – nettopp fordi hovedpersonen, Jamilet, og jeg er HELT lik! Både i personlighet og det at vi begge skjuler noe på kroppen. Hvordan alt blir skildret i boken… ja, jeg trodde nesten at Cecilia satt plantet inni hodet mitt og beskrev alle følelsene mine. Verdens beste bok! (For meg ihvertfall. hihi)

 • Hahaha, fantastisk. Og helt sant! Samboeren sier alltid at jeg er så treig, men hvorfor er det jeg som er først ute av døra da? Og som sitter i bilen og venter og venter? Fordi han bruker eeevigheter på å ta på seg skoa!

 • Eg likar å le på bussen! Og eg trudde berre det var min kjærast som brukte lang tid på å få på seg skoa. Godt å vita at me er fleire som delar frustrasjonen! :p

 • det med skoene: så sant! høres ut som en perfekt bok å lese når man har litt for mye å gjøre i livet sitt. for tiden leser jeg Margaret Atwood, the Handmaid’s Tale. noe av det sterkeste, råeste og vakreste jeg har lest.