une petit montgolfière.


då eg la ut dette bildet på instagram i helga mens eg var i paris fekk eg enorm respons. forståelig nok. for i denne pappøskja låg jo min 22-årsbursdagsgave fra mamma og pappa, plukka ut av yours truly.

my new toy.
de som har holdt ut med meg i fleire år no, veit kanskje at eg er litt besatt av varmluftsballongar. så då eg fann denne butikken i paris i februar var det liksom ikkje noko anna å gjera enn å reisa tilbake denne gongen og snappa ein med seg heim. no heng den over senga vår.

my new toy.
og den er så fin at hjartet mitt hoppar over eit slag kvar gong eg ser den. som er ganske ofte, for eg har holdt senga sidan eg kom heim. ikkje fordi eg er sjuk eller noko, men for at eg har hatt så himla mykje arbeid og når eg ikkje har jobba har eg hatt hovudet på magen til jostein. at det går an å sakna eit menneske så mykje.

my new toy.
når eg våknar stirrar eg rett opp i korga, og tenkjer på den dagen då eg endelig skal få sjangsen til å vera i ein sjølv.

translation:
when i posted the top photo on instagram this weekend, there was overwhelming response. understandably, as this cardboard box contained my twenty-second birthday present from my parents. if you’ve been a reader here for a while, you may know that i’m somewhat obsessed with hot air balloons. so when i found this shop in paris in february, there really was no option but to get it on my next trip. and now it’s hanging over our bed. i love it so much, my heart skips a beat whenever i see it, which is quite often as i’ve been in bed since i got home. not ill or anything, just been working or had my head on jostein’s chest. really really missed him. when i wake up, i stare right up at the basket and think about the day when i will finally have the pleasure of being in one of these myself.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *