nanny mcphee & the big bang.

nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.nanny mcphee.
for eit par veker sidan såg eg den andre nanny mcphee-filmen(elskar den første) og den var sjukt fin, med maggie gyllehaal i hovudrolla og alt.

nanny mcphee.
men det finaste av absolutt alt var medaljane som nanny mcphee hadde på brystkassa. for courage, kindness, resolve, imagination, enthusiasm og leaps of faith. akkurat dei medaljane håpar eg å fortjena ein dag óg.

translation:
a couple of weeks ago i saw the second nanny mcphee film, i just loved it. love the aesthetic. and maggie gyllenhaal as leading lady. what i loved most though, was the medals on nanny mcphee’s chest. for courage, kindness, resolve, imagination, enthusiasm and leaps of faith. that’s what i’m going for.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *