my A's to your Q's – love and friendship.

raggare 6

jeg lurer på hvilken dato dere skal gifte dere, og hvor bryllupet blir?
akkurat dato har me ikkje satt, men det blir neste år, her i london.

har du kysset noen andre enn jostein?
ja.

hvor mener dere grensa for utroskap går?
grensa for utroskap syns eg(og jostein óg) at går ved å dela noko med nokon andre som ein ikkje deler med personen ein er i eit forhold med. før hadde eg eit mykje meir avslappa forhold til det, men no tenker eg at det er jo berre han eg vil ha. og det er berre meg han vil ha. og me har holdt saman i sju år, så eg ser ingen grunn til at det skal vera noko som manglar som ein treng ekstern hjelp til. : )

når har du lyst til å få ditt første barn?
om ikkje så altfor lenge, om eit par år. mine foreldre fikk meg då dei var 22 og 23, er så himla takknemlig for at eg har så unge foreldre.

hva vil du at barna dine skal hete?
dei skal heita frøya, storm, ea og une.

hvem er du i vennegjengen?
eg er den som pushar og stiller krav og vil vita alt som skjer. også er eg ho som seier gladideg heile tida, og som skriv i store bokstavar når eg blir sint. eg tar initativ til eventyr og seier ting som dei er, sjølv om det er fantastisk vanskelig(samtidig som eg er fryktelig konfliktsky). men eg er langt ifra den einaste som gjer nokon av dei tinga. eg er heldig som har fantastiske individ rundt meg å kalla venner, eg kunne virkelig ikkje ha bedt om nokon bedre.

hva gjør du og dine venner når dere skal finne på noe gøy?
vel, me skypar. for eg har ingen av mine finaste venner her. men når dei er her: drikk vin og blar i magasin, går på restaurant, konsert, reiser til paris. som andre folk.

jeg lurer egentlig på hva jostein studerer?
jostein studerar elektroakustisk komposisjon ved goldsmiths.

as sensitive as only death can be.

korleis klarar ein å halde på kjærleiken?
ein jobbar drithardt for å ha det bra ilag, reiser på ferie og lagar frukost på senga og snakkar til klokka er morgon att og ser film og sluttar aldri, aldri, aldri å holda hender.

har du noen tips til de som syns det er vanskelig å få venner og/eller ikke finner noen som er “sin” type?
det einaste tipset eg kan gi er å anten venta. eller invitera nokon på ein kaffe. mange av mine beste venner kjenner eg gjennom internett. ein må berre vera modig og ta initiativ. så om du les ein blogg av nokon som bur i samme by som deg, berre gjer det.

translation:
the answers to the questions you asked me about love and friendship.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *