oh mon dieu paris.

oh mon dieu parisoh mon dieu paris
i går morgon reiste eg mot kings cross st.pancras og paris. utanfor bygget mitt blomstra plantene og kåpa hang over armen istadenfor på skuldrene. eg sov heile vegen på toget ved sidan ein skypande framand i setet ved sidan av meg, og vart slått i trynet av kor fantastisk det er å vera tilbake, åleine, for første gong sidan eg budde her.

oh mon dieu parisoh mon dieu parisoh mon dieu parisoh mon dieu parisoh mon dieu paris
eg møtte haleigh og sara på st.paul og me gjekk litt rundt, såg på solnedgangen, pusta.

oh mon dieu parisoh mon dieu parisoh mon dieu parisoh mon dieu parisoh mon dieu parisoh mon dieu paris
me sat oss på ein kafé, drakk rosévin og snakka om første gongar, om jobb og om mine nye prosjekt. alltid så fantastisk å snakka om jobb med to andre flinke kreative personar. eg holdt på å dø av glede over å sjå sara igjen, det er noko heilt spesielt med å vera her igjen med ho. for eit år sidan var me her ilag og vart knytta ihop som kvarandre sine beste personar. låg våken til morgonen att i senga og ho holdt hånda mi då eg rulla kofferten min ut i heisen og heim til norge att.

oh mon dieu parisoh mon dieu paris
så gjekk me på monoprix, kjøpte alt me hadde lyst på. reiste heim, eg laga middag og me drakk fantastisk billig ferskenmusserande.

translation:
i arrived in paris yesterday, after sleeping the entire train ride. met up with haleigh and sara, walked around and enjoyed the sunset. sat at a café sharing a bottle of rosé wine and talking about work. nothing like being around two so creative and gifted people. i almost died from joy being here with sara again, a year ago we were here together, creating a friendship that is so unique and strong. we stayed up until morning and talked and she held my hand when i rolled my suitcase out into the elevator and home to norway after my months in paris.

then we went to monoprix, bought everything we wanted. went home, i made dinner and then we ate and drank cheap amazing peach wine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *