monday.

breakfast.monday.
mandag vakna eg og bestemte at denne veka skulle bli bra. så me åt superfrukost og etter nokre timar med arbeid gjorde eg meg klar for å gå ut og møta jostein som hadde vore på skulen.

monday.monday.monday.monday.monday.monday.monday.
eg møtte jostein på green park og me gjekk gjennom parken og til st.james’ park, elskar den. å gå rundt dammen og sjå på dei rare fuglane. sola var på veg ned og det var det der fantastiske lyset som er den siste timen med lys.

monday.monday.monday.monday.monday.monday.
så gjekk me for middag på wolseley. eg åt burger, jostein åt to ostesmørbrød også litt kake på det etterpå. wolseley er ein fantastisk londoninstitusjon med høge tak og høflige kelnarar.

monday.
så kom me heim, eg gjekk på butikken og kjøpte sånt som er nødvendig. tulipanar og blåbær. og det var den måndagen.

translation:
on monday, i woke up and decided this had to be a good week. we had breakfast and worked for a couple of hours. then i got ready to go out and meet jostein who had been at school. we met up at green park, walked through and to st. james’ park, which i love. and we had that magical one hour before the sun sets before we went to have dinner at the wolseley. i had a burger, j had a croque madame and a welsh rarebit. then we went home, i went to tesco to get necessities: tulips and blueberries. and that was the end of my monday.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *