this just in: polkadots & confetti.

news.
med våren kjem eit behov for nytt. litt som første skuledag. så forrige veke, i vårrus og synnerus og cappucinorus, kjøpte eg denne fine vintagekjolen frå beyond retro på cheshire street. den hadde tre knappar framme som eg berre spratt av, og har den til og med på meg i skrivande stund. ein ny gamal favoritt. det her er for øvrig mitt beste. blå er min beste farge, kjole er mitt beste plagg og prikkete mitt beste mønster. det svergar klesskapet mitt på.

glitter me gay (gif).
noko anna eg kjøpte som eg syns er heilt fantastisk er ei hjarteforma holmaskin. så no kan eg laga eigen hjarteforma konfetti. fantastisk. det gjer meg heilt nostalgisk, tenkjer på dagar på kontoret til mamma som liten. eg kopierte opp tegningar eg kunne fargelegga og plukka loket av holmaskina så det spratt konfetti overalt.

translation:
when spring arrives, it brings with it a need for something new, like the first day of school. so last week, high on spring and synne and cappucinos, i bought this beautiful vintage dress from beyond retro in cheshire street. it had three buttons in the front that i just popped off, and i’m even wearing it as i’m writing this. a new old favorite. this is my best. blue is my best color, dresses are my best item of clothing, and polkadot is my best pattern. my closet will tell you it’s no lie.

something else i bought that i find amazing is a heart shaped hole maker. so i can make my own heart shaped confetti. it makes me nostalgic, thinking about days spent in my mum’s office. i would copy up drawings i could color and pick the lid off the hole maker, confetti flying everywhere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *