10 things no⁸.

no er det på tide med 10 things nummer åtte, syns tiden har gått så himla fort sidan eg begynte med det, og eg er så glad for at det virkar som at de likar det, for eg kjem nok til å gjera det lenge, lenge. i dag er det halvt feminismetema, halvt vanlig inspirerande flotte ting.


kasia bobula sine backstagebilder fra ulike fashion weeks rundtomkring. heilt magisk.


fine kristina sitt innlegg om lady gaga og feminisme. i mitt kvinnedaginnlegg hadde eg tenkt å skriva noko om lady gaga, men eg er glad eg ikkje gjorde det, for kristina har skrive alt eg hadde lyst til å sei. og sjå videoane.


oppskrifter på drinkar som kun har tre ingrediensar hos new york times
. denne med kirsebær ser heilt sjukt god ut.


laurence fox spelar hovudrolla i min beste britiske krim akkurat no, lewis. og eg syns han er den vakraste mannen tv har sett på mange, mange tiår. dei kinnbeina, dei augene, den STEMMA. i tillegg til å vera ein fantastisk skuespelar er han óg musiker, og her er hans første singel. ikkje eingang prøv å fortel meg at de ikkje blir litt #%$!”#%&!”#$ i hjartet av den stemma her. har høyrt denne songen minst femti gonger sidan måndag.


denne fine sekken frå asos.


emma sitt fine nye prosjekt som får jenter til å senda inn sine motehyllestar til våren! dette gjer meg så glad og klar for park og øl. kjelder, frå venstre oppe: vykort till min syster, en blommig tekopp, sopnedkast, dobbel en blommig tekopp, emily dahl, dobbel isabelle pedersen(forøvrig ein superfin blogg), regina.


finske bloggaren niinan unelmia sitt nydelige fantastiske hus, via mrs.jones. bilder av krista keltanen. om eg hadde hatt eit gult hus skulle det sett ganske slik ut. litt mindre glatt, kanskje. men ca sånn.


dette innlegget frå clara er to år gamalt, men like aktuelt i dag. det handlar om at jenter må slutta å venta på at andre skal spikra stigane for seg. ein må laga dei sjølv.


denne bloggen, fylt med vintagekjolar og fine lamper og kaker og krøllete hår og skjøre ord.


miss moss hadde denne veka gjesteinnlegg, blant anna frå hila, og eg elska dette innlegget om kostymedrama i england og kvar dei har spelt inn dei ulike filmane(som pride and prejudice, sense and sensability, jane eyre). får heilt sjukt lyst til å berre setta meg på eit tog og utforska dette nye landet mitt.


translation:
it’s time for 10 things numero 8. i’m so happy you seem to be loving this new feature of mine, i think i will be doing it for a very long time.

1. kasia bobula‘s magical backstage pictures from fashion shows around the world.
2. a norwegian blog entry about lady gaga and feminism.
3. new york times’ three-ingredient cocktails. i really want the cherry one. now.
4. laurence fox is the most beautiful man on tv, and also, as it happens, a musician. i’ve listened to this song about fifty times since monday. don’t even try and tell me that your heart doesn’t skip a beat from the sound of his voice. or even just from his cheekbones.
5. an amazing backpack from asos.
6. lovely emma‘s new project to make girls round the world appreciate spring and dress up in their best spring outfits.
7. finnish blogger niinan unelmia’s home. so pretty.
8. a two year old blog entry by underbara clara. she writes that it’s time for girls to stop waiting for someone to make things happen for them, and make it happen for themselves.
9. this blog, with vintage dresses, beautiful lamps, cakes, curly hair and fragile words.
10. miss moss had guest entries this week. this one by hila was my favorite, about different locations in the uk where costume dramas have been filmed. makes me want to get on a train right now and explore this new country of mine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *