moi.

synne.

i dag er eg ein saus i senga. tenkjer at om eg ligg her lenge nok så er alt heilt fantastisk når eg står opp. har ein sånn laurdag der eg blar i magasin utan å lesa eller egentlig sjå på sidene i heile tatt, svarar på ein mail, vaskar opp favorittskjeia mi og ingenting anna. derfor tenkte eg at de kanskje ville ha litt anna lesemateriale, så her er to intervju eg har gjort dei siste vekene. det første er for fylkesmagasinet i sogn og fjordane, eit portrett av meg, om livet mitt og kunsten og jostein og nynorsk. det andre er for nrk, med andre bra nynorskfolk om språket og framtida til nynorsken.

translation:
today i’m like a sauce in bed. i think that if i stay here long enough, everything will be amazing when i get out. i’m having one of those saturdays when you flip through a magazine without reading or even looking at the pages at all. so i reply to an email, was my favorite spoon and nothing else. so i’m posting two links to interviews i’ve done lately. all in norwegian, i’m afraid.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *