synne.

synne.
måndag morgon våkna eg vegg i vegg med synne. finaste synne som eg ikkje hadde fått vore med på ordentlig på kanskje eit halvt år. me reiste til aust-london så fort me hadde fått krølla håret, ete frukost og sett på office.

synne.
første stopp: kaffe i cheshire street.

synne.
det tok fem minutt å finna ut om det var nøtter i kakene, dei måtte ringa han som hadde laga dei og imens såg me på antrekket til han som jobba der, han hadde vest og sløyfe og lilla joggesko.

synne.
dei åt kvart sitt stykke sjokoladekake, me snakka om blogging som me har ein tendens til å gjera, spesielt no som me jobbar ilag.

synne.
så gjekk me på beyond retro, eg kjøpte ein kjole som de får sjå ein annan dag og synne kjøpte ein fantastisk svart topp. så reiste me vidare til oxford circus og le pain quotidien: dei har så sjukt god lunsj og frukost der. berre aldri et suppe, så er du safe.

synne.
<3 skulle ønska ho var her bestandig. ho hadde på lilla leppestift som dekka over raudvinsleppene frå kvelden før(me spelte fyllescrabble og sølte på brettet).

synne.
jostein flørta med kelneren(eller egentlig mest var det omvendt, sånne komiske situasjonar som oppstår når ein har ein velkledd kjæreste og gutar vinkar og smiler og blunkar og ein får berre lyst til å klina han opp mot veggen så alle kan sjå), og me bestilte mat.

synne.
me snakka om synne sin mamma og om klede.

synne.
synne og eg åt quiche.

synne.
jostein åt tartine, egentlig ei fancy brødskive.

synne.synne.
eg var der óg! me gjekk på liberty, den beste butikken i heile london, og snoka og fikla og eg kjøpte ein fantastisk liten sak som de snart skal få sjå – hold utkikk!

synne.
også reiste me heim, såg bridesmaids og åt wraps og hadde vondt i føtene etter ein heil masse gåing. og morgonen etter reiste synne. eit sånt kort opphold som nesten meir gjer vondt enn godt, litt som å berre få ein munnfull pizza når ein ikkje har ete på to døgn. om eg fekk velga skulle ho bu perfekt avstand unna meg: på ei busslinje som går akkurat fra døra mi til der ho bur. og ikkje tog, tog, fly, tog, trikk, trapp.

translation:
on monday, when i woke up, synne was magically in my apartment! i hadn’t really gotten to spend time with her for at least six months. we curled our hair, ate breakfast and watched a couple of episodes of the office before heading to east london. first stop: coffee in cheshire street. they ate chocolate cake while we talked about blogging, as we tend to do and especially now, working together and all. we went to beyond retro next door, i bought a dress(i’ll show you later) and synne an amazing top. then we browsed up and down brick lane before heading to oxford circus and le pain quotidien(one of my best places for breakfast and lunch – just don’t get soup). synne had purple lipstick on, to cover her wine stained lips from the night before(we played drunken scrabble and spilled all over the board). j flirted with the waiter(or, it was the other way around – the kind of funny situations that appear when your boyfriend is well dressed and beautiful, boys wave and wink and it makes me want to kiss him up against a wall for the world to see) and we ordered food.  we talked about synne’s mom and about clothes. we ate quiches and tartines, and i was there too(see! pictures!). after, we went to liberty, the best shop in london, we looked and touched and i bought an amazing little gadget i’ll show you soon – watch this spot! then we went home, watched bridesmaids and ate wraps and our feet ached after walking all day. the morning after, synne left. one of those short stays where it almost hurts more than anything else, like only getting a mouthful of pizza when you’ve been hungry for two days. if it were up to me, she’d live the perfect distance away from me: a bus from my door to hers, instead of train, train, airplane, train, tram, stairs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *