london, 1946.

last week.
i september såg eg denne hatteøskja på ein liten vintagebutikk i greenwich og kryssa fingrane då eg spurte ho som jobba der om den var til salgs. det var den ikkje. eg gløymte den litt, heilt til me var innom der igjen for eit par veker sidan. og da tenkte eg at det må jo finnast fleire. og jovisst det gjorde det.

hat box.
for tolv på pund på ebay vart den min.

hat box.
den har eit så fantastisk mønster og har holdt seg himla bra.

hat box.
no ligg den i stova og er berre fin.

hat box.
enn så lenge får det bu undertøy i den, veit ikkje heilt kva eg skal ha i den enno. forslag?

translation:
a couple of weeks ago i finally found the twin of a hat box i’ve been eyeing since september, on ebay. i paid 12 pounds and now it’s lovelieing up my living room. currently it houses underwear, but i’m not quite sure what to do with it. suggestions?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *