to me you are so beautiful, beautiful as a song. and whenever i look at you my heart beats like a tom-tom.

denne veka har eg sakna sara som ein gal. det er vanskelig å vera venner når ein er så langt ifra kvarandre, og eg syns det er aller vanskeligast å takla saknet når eg snart skal sjå dei igjen. heldigvis møtes me halvvegs om eit par veker og me skal drikka vin til me snakkar høgare enn nokon andre i baren.

hei sara, sjå kor fin du er:

paris.paris.oslo.sara.welcome 2012.new years'.new years'.drinking wine from plastic bags.IMG_0051

er det rart eg gler meg til å sjå deg? du er som den der første blomsten ein ser etter ein forferdelig vinter. eg gler meg til å fortella ungane dine dei flauaste historiane om deg og eg er så glad for at eg får holde hånda di, sjølv om eg er over havet.

translation:
i really missed my friend sara last week. it’s hard to be so far apart from the people you love, but i’ve found that it’s the most difficult when i know i’m going to see them again soon. in two weeks we’ll meet half way and drink wine until we’re the loudest people in the bar. this is just to say “hey sara, do you know how amazing you are?”.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *