my weekend with frøy.

frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.frøy.

helga med frøy var heilt magisk. me tok det med ro, såg på tv og film og sov lenge om morgonen. eg laga den beste sjokoladekaka verda har sett, me åt mat heime og koste med håret til kvarandre, drakk oss fulle og tok bilder av alt og av oss sjølve i spegelen. søndag var me på lunsj med carrie og lucy på ladurée, det var den perfekte søndagsutflukten. me skypa hemlisar med sara, også snakka me om det å vera venner og korleis det er nesten som om me er familie sjølv om me faktisk(!) ikkje eingong har kjent kvarandre i eitt år. og eg hadde fri heile helga og levde som ein fri fugl med kameraet ganske så stille i veska. for av og til treng ein berre å sitta på uteservering med ein cappucino og ein venn og mysa mot den siste februarsola.

translation:
the weekend with frøy was magical. we relaxed, watched tv and a movie and missed most mornings by sleeping in. i made the best chocolate cake the world has seen, we ate food at home and combed eachothers’ hair. we got drunk and photographed everything and ourselves in the mirror. on sunday we lunched with carrie and lucy at ladurée, it was perfect. we skyped with sara about secrets and then we talked about being friends and how it’s like we’re family despite the fact that we haven’t even known eachother for a year. i took the entire weekend off and lived like a free bird with my camera in my bag. sometimes you need to just sit outside with a cappucino and a friend and squint at the last of the february sun.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *