q&a.

Packaging Setfrom stars at a glanceNew Cross, May 2011

no er det på tide med ein ny spørsmålsrunde her. de har himla mange spørsmål, og eg elskar å svara på dei! så kom med alt de lurer på, også svarar eg på alt.

translation:
it’s time for a new q&a! you ask a lot of questions, and i love to answer them. so please ask me anything you want and i will answer it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Ville du levd på budsjett og gjort det du ville karrieremessig, eller vært helt ute av ditt eget skall, jobbet hardt og fått mye penger?

  Mariell, når jeg føler meg ute av mitt skall, ikke fokuserer på det jeg liker kunsnerisk.. Titter jeg innom her. Tusen takk, det gir så mye.

 • først må jeg si at jeg elsker bloggen din. Den er så inspierende! Uansett så lurte jeg på om du kunne ha en liten fotoguide?
  Også lurte jeg på hvordan du har blitt så utrolig fink?

 • har du begynt å arbeide med magasinet om london? og når regner du med (ca) at det skal være klart?
  kunne du kanskje ha fortalt litt om hvordan det er å flytte til london? hva er det beste og hva er det beste? er det slik du trodde det skulle bli? (jeg har tenkt å flytte til london når jeg er ferdig med vgs, og jeg er meget nysgjerrig).

  hjerte til deg og bloggen din, du er definitivt min største inspirasjon.

 • How in the world do you start making your own magazine? Perhaps you have already answered this question, but I haven’t seen the answer and I’m just so unbeliveably curious. I would pretty much be a top dream of mine, crazy beautiful, simply.

 • Først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din så uendelig. Den gir meg så mye glede og inspirasjon hver eneste dag! Så lurer jeg på om du har lest boken Tonje Glimmerdal av Maria Parr? Hvis ikke du allerede har gjort det anbefaler jeg den på det sterkeste. Det er den fineste, morsomste, tristeste og mest fantastiske boken jeg har lest!

 • <3 bloggen din, Mariell <3 Jeg lurer på hvilken dato dere skal gifte dere, og hvor bryllupet blir? :)
  Lurte også på om du kan dele din absolutte favorittmatrett (oppskrift:)

 • Liker du best pose-te eller teblader?

  Jeg har tenkt på å gå skole i London til høsten og gleder meg noe helt fantastisk. Hva er yndlingsstedet ditt i London?

 • Hvem er du i vennegjengen?
  Hva gjør du og dine venner når dere skal finne på noe gøy?
  Hvilke forskjellige drømmer om å bli forskjellige ting har du hatt gjennom livet?
  Hvor får du alt motet ditt fra?
  Trivdes du på skolen?
  Er du deg selv på bloggen, eller er det noe mer bak denne vakre Mariell?
  Hvor er ‘fri stedet’ ditt – stedet hvor du slapper 100% av og bare nyter det å gjøre ingenting?

  Kanskje litt rart å si, men jeg tror vi hadde blitt gode venner. Bloggen din er også helt fantastisk! Jeg er innom hver dag. Det har på en måte blitt min hverdagsboost å lese de fantastiske innleggene dine.

 • Må først få si at eg ELSKER bloggen din!
  -Det jeg lurer på er om du trives i London?
  -Hvilke del av London bor dere i og trives dere der?
  -Hva er favoritt stede ditt i London( en park, en cafe, en butikk osv..)?
  -Hvor lenge tror du dere kommer til å bo i London?
  -Hva er det beste med å bo i London?
  – Favoritt by?

 • Jeg lurer egentlig på hva Jostein studerer? Og om du trives med å jobbe litt i den vintagebutikken du har snakket om, du som har vært din egen sjef så lenge?

  Jeg tror det blir en tidlig vår i Oslo i år, forresten. Det er fint.

 • hei ! Lurte på en sånn fotopraktisk greie :) Hvordan lagrer du alle bildene dine ? :) Du er en stor inspirasjonskilde Mariell! :D

 • Hei hei Mariell:)

  Jeg vet du har sikkert svart på det her 1000 ganger, men jeg finner ikke ut hvor på bloggen det står. Så here we go;

  Jeg, søsteren min, og faren min skal til London 18 mars til 21 mars. Bare en liten tur. Jeg vet vi ikke rekker å se veldig mye på disse dagene, men har du noen tips til hva vi IKKE må gå glipp av? Og hvor i byen er det greit å bo, som er sentralt, både nær shopping, og fine steder? Må ikke være sånne typiske turistatraksjoner!

  pusspuss

 • Jeg har akkurat fått vite at jeg har kommet inn på master på Goldsmiths neste år, og lurte på om du hadde noen tips til områder der det er fint å bo i nærheten? Jeg vet ikke om dere bor nærme skolen eller ikke, men i så fall, har du noen generelle tips om New Cross? Vil forøvrig bare slenge med at dine innlegg har satt et smil på ansiktet mitt utallige dager der ingenting annet har kunnet oppmuntre meg, så takk for det! :)

 • Eg lurer på kva topp 3 ting eg og kjærasten absolutt må sjå/gå på/ete hjå når me reiser til London. Sendte deg ein mail men fekk ikkje svar så då tek eg sjangsen her ;) Veit du sparer ting til neste magasin, men eit par ting kan du vel kanskje tipse om? =)

 • Har du nokon tips til dei som treng påfyll av inspirasjon for å kunne halde fram med å forfølge ein svært ambisiøs og fantastisk draum?

 • Hei! har fulgt bloggen din sånn att og fram, siden du starta den tror jeg, du gir så uendelig mye inspirasjon :)
  Men! noen spm:
  – Hva gjorde du rett etter videregående?
  – ble det slik du hadde tenkt?
  -Hva var drømmene dine på den tida?
  – Skal dere flytte til NYC? hva skal du der?
  – Hva er ditt drømmereisemål?

 • håper du har det fint når du leser disse spørsmålene

  – Er det på noe måte mulighet å kjøpe nr.1 og 2 av hjartemagasinet?
  – Yndlingste?
  – Morgensvaner?
  – Livvssyn?
  – Tar du mange polaroidbilder?
  – Har du vært utenfor Europa?
  – Hvilken minner DEG om london?
  – Har du vært mye i London før du flyttet dit? Og hva var grunnene til at akkurat det ble byen
  – 10 top drømmer om framtida

 • takk for en strålende fin fin blogg :)
  lurte litt på dine tanker omkring økologi? er det noe du tenker over eller går etter i feks. matbutikken eller andre steder?

 • hva gjør man når man føler seg så liten og fanget, er lei og redd alt, når man drømmer seg bort vært bidige sekund og ikke klarer å fokusere på noe som helst?

 • lærte du mye foto og photoshop når du gikk på vgs, eller har du lært deg mye av det selv? eller, spørsmålet er vel heller om du fikk lære mye grunnleggende på skolen før du begynte å utforske videre selv?
  jeg har veldig lyst å bli flinkere til å ta bilder, og har veldig lyst å lære meg photoshop, sånn at jeg kan redigere bildene mine ordentlig, og få det til akkurat sånn jeg vil, men jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne.. har du noen tips? :)

  i tillegg vil jeg spørre deg om hvilke steder i oslo, paris og london som er dine absolutt favorittplasser?
  hvor bør man gå først, og hva bør man gjøre først når man er i london for første gang?
  og hvordan er det med visum og sånne ting nå når dere bor i london, og da du bodde i paris?

  ps: når jeg var i paris for noen uker siden gikk jeg med hjartemagasinet i vesken hele tiden. brukte paris-guiden din kjempemye, og ble heeeeelt forelsket i byen!

 • jeg lurer på hva du gjør når du kjenner at hendene blir klamme, hjertet dunker og hele kroppen sier nei, nei, nei bare av tanken på å gå ut døra og møte hele skumle verden? når du føler deg ensom i et rom fullt av mennesker? hvordan man finner ut hvem man er og hva som er meningen med å leve?

 • Hei Mariell!

  Jeg har, som flere andre her, også et spørsmål om London. Jeg har aldri vært i byen og skal bare en kort tur innom for å oppleve litt av sommerlekene i august.
  MEN, jeg har så lyst til å finne en fin veskebutikk. Gjerne med Celine… Har du noen tips til meg?
  Hilsen Britt

 • Hei :)
  Først og fremst masse ros til deg Mariell! Bloggen din er som en himmel full av inspirasjon og varme. Jeg har tre spørsmål:
  1. Er der fritt for Paris-utgaven av Hjartemagasinet? For jeg bestilte ved nyttår og venter enda :(
  2. Hva jobber du med om dagene, bortsett fra boka til deg og Jostein?
  3. Har du tips eller ideer til hva ei 19 år gammel skolelei jente kan gjøre etter videregående?
  Takk!

 • Hey Mariell,
  I currently came across your blog and it is so lovely. What a sweet life you live!
  I wonder what was your motivation to start blogging in the first place (you’ve probably answered that questions 1,000 times, but I couldn’t seem to find an answer!)? And what did keep you blogging when you did not have so many readers/followers as you now got?
  And a random question: What’s your favourite ice-cream flavour?
  Love, S.

 • Hva er din største drøm?
  Hvordan startet du å blogge?
  Hva er din(e) største inspirasjonskilde(r)?
  Har du noen andre hobbyer enn å blogge (som vil si ta bilder og skrive)?
  Hva er din yndlings artist/ditt yndlings band akkurat nå (eller alltid)?
  Yndlingssang?
  Kan du spille noen instumenter?

  Håper du svarer på noen :)

 • Hvor gammel var du da du fikk den stilen du har i dag?
  Synes du det noen ganger er vanskelig å være seg selv fullt ut?
  Kan du legge ut et bilde av da du var 16 år?
  Du er kjempe inspirerende og jeg elsker bloggen din! <3

 • may sound inappropriate, but once you promised to write a post about sex, you still haven’t done that, please, do someday.

  • it’s too personal for me to write about my own sex life, so that would have to be fictional. but! i’m working on a new project now due in the fall where there will be plenty of sex. promise.

 • Okei, en kommentar og et spørsmål.

  Jeg vil at du skal vite dette, ettersom vi nærmer oss kvinnedagen. Jeg synes jeg har sett tendenser til mer feministiske innlegg og utsagn fra deg i det siste, og det synes jeg er kanon! Jeg mener at denne typen feminisme nesten er den viktigste i 2012, med bilder av normale jenter. At det finnes synlige personer som deg selv, som ikke opphøyer det syltynne idealet og uoppnåelige og ikke minst falske bildet av modeller. Vi må heie på hverandre for å få til endring, og det er du flink til! Fortsett med det, du er veldig viktig.

  Og (over til noe helt annet), kan du si noe om hva som går gjennom hodet ditt når du fotograferer portretter? Jeg synes dette er vanskelig å få til uten at det blir standard og klisje, og lurer på om du har noen tips. Takk for det lange innlegget om foto for litt siden, har blitt mye mer takknemlig og oppmerksom på lyset når jeg nå tar bilder.

 • hei! du er kjempe herlig.
  bare lurte på noe.. kan du fortelle litt om objektivene dine og de forskjellige innstillingene du bruker på kameraet når du tar enkelte bilder?

  <3

 • Hei !! Takk for at du lager denne inspirerende og fiiine bloggen !

  Jeg bare lurte på hvordan du ble kjent med Carrie, og hun i Paris og alle disse andre fantastiske mennenskene du kjenner ! Jeg lurer rett og slett helt konkret på hvordan du tør å ta kontakt med folk som du syns virker kule og hyggelige, uten å kjenne dem fra før (?) for jeg syns det er så tøft at du gjør det, og fordi jeg har lyst å gjøre det selv, men ikke vet hvordan jeg skal gå frem. Tusen takk igjen for at du er så kul og tøff og lager denne fine bloggen. !

 • Å Mariel, tusen takk for en nydelig blogg! Jeg snakker rett fra hjerteroten når jeg sier at den gjør hverdagen min lysere, for her finnes tonnevis av inspirasjon og innlegg som får en til å åpne øynene for hverdagsgledene:)
  Og etter å ha fuglt deg i årevis, har jeg jo følgelig et par spørsmål:

  -Hvordan avslutter man et vennskap om man merker at en venn ikke lenger gir en positiv energi, men heller sliter en ut litt?
  -Hva får deg til å gråte?
  -Favorittsteder i Oslo?
  -Hvilken parfyme bruker du?
  -Ønsker du å flytte i hus etterhvert?