all the girls.

dette er eit oppdatert innlegg frå den gamle bloggen, det opprinnelige forsvant i flytten og istadenfor å flytta det over som det var tenkte eg at det var på tide å oppdatera det til dei bloggane eg les akkurat no(istadenfor då). så her er 67 fantastiske bloggar. dei gir meg meir inspirasjon enn eg klarar å holda samtidig. håpar de blir inspirerte óg!


a beautiful mess

ein av dei beste bloggane i verda, elsie og emma skriv om vintagebutikk, mat, kjærleik og livet. SÅ inspirerande.


alt du vet er feil

flotte fantastiske fine linnea. som er så vakker og morsom. sterkare enn dei fleste eingang forstår. no har ho slutta å blogga og istaden begynt å skriva bøker.


anna malmberg

fantastisk fotograf som er så flink i photoshop at eg dånar.


annika

annika backström som teiknar så fint og bloggar om glitter og om livet.


aprikos

beste sigrid sin blogg. om kjærleik og vennskap, for det meste.


blod, svett och svartpeppar

ulrika sin matblogg byr på fantastiske oppskrifter.


cake with giants

teikningar av kattar og bilder av magiske reiser.


minismartinis

mina, som bloggar om kjolar og oslo og med fantastisk fine bilder. plutselig, midt i london, kan eg få ein sånn tanke i hovudet at eg saknar mina.


emily

nydelige bilder. også har ho fått ein nydelig hund som eg vil ha plakat av på soverommet. dødssøt.


emma sundh

om vintageklede, om kjærleik, om innredning, om paris. faktisk masse om paris. ein av mine gullstjerner.


ekstremt bra utrolig fint

hanne har tatt over ekstremt bra utrolig fint, mens marte har flytta til sin eigen nye blogg(sjå under). flaks for oss, for da har me heile to fine bloggar å følga med på. hanne bloggar om vegetarmat og oslo.


poppylandet

marte bloggar om vegetarmat og california og store tre og strender og is med rare smakar.


elsa billgren

de kjenner sikkert allerede til elsa billgren, ein stor inspirasjon for mange. bloggar om vintage, om kjærleik, om stockholm, om mat, om innredning. perfekt.


ennui

ein annan av mine favorittbloggar som oppdaterar heartbrakingly sjeldan. om mat, diy og med fine fine bilder.


fieldguided

anabela skriv om kjærleik og musikk og fotografi og inspirasjon.


flora

søte søte atten år gamle flora som bloggar om sin kjæreste felix, om bøker, eventyr med venner, reiser og stockholm.


grodprins

to svenske venninner som bloggar om livet i london. mest festar og sånt. fint.


hallonsemla

rebecca bloggar om loppisar, om klede, om kattar og om second hand.


kafferepet

miriam. med fantastisk hår. fantastiske klede. førtifemtitalsfantastisk. ho jobbar på karamellfabrikk og med matfotografering. nesten som eit filmliv.kval&actionfilm

heidi og caroline bloggar ikkje så mykje no lenger. men eg elskar, elskar, elskar å sjå i arkivet.


le portillon

åh så fine bilder at eg dør. av madelene i stockholm. vil at ho skal vera min bestevenn og læra meg korleis ho lagar bildene sine.


pocket witch

ein av mine favorittbloggar, på ny adresse(før lovelorn unicorn). postar ein masse inspirerande linkar og bilder.


mademoiselle robot

franske laetitia bur i london og bloggar om inspirasjon og kvardagseventyr.


making magique

min beste parisvenn haleigh si motedagbok. ho er ein av dei mest ambisiøse personane eg har møtt i mitt liv, elskar det. og dagar i paris hadde ikkje vore det same utan ho.


esme and the laneway

vintageprinsesse med pastellhår.


miss moss

kanskje halvparten av inspirasjonsmappene mine kjem på ein eller annan måte frå miss moss. links galore.


monkinodraw

malerjente som har fine bilder og skriv bra om feminisme og positivt kroppsfokus. det må ein jo elska.


nicolette mason

nicolette er ein av dei kulaste tøffaste kvinnene i heile bloggverda.


niotillfem

fantastiske sandra som inspirerar så så mange jenter kvar einaste dag. og bloggar om livet sitt i new york, om sakn, om kjærleik, om mot. eg håpar at ho får skriva ein masse bøker og at ho bloggar til ho blir ei gamal dame med blondehandskar og raud leppestift under auget.


vintageportalen

min fine lille venn, jessica silversaga sin blogg, som de jo veit at er ein ut-av-denne-verda-fotograf. og person.


rhea thierstein

rhea thierstein jobbar med tim walker og er derfor min helt. ho skapar nye versjonar av verda kvar einaste dag, og eg elskar ho for det. vil at ho skal vera naboen min og laga blomsterbukettar i porselen som eg kan bytta til meg mot ei drinkoppskrift.


rosaspina vintage

ein ny blogg i leselista mi. ale skriv om livet sitt og jobben sin som barneboksillustratør i italia.

sara olivia
min beste venn sara berntsen sin foto- og inspirasjonsblogg. ho er så flink at det er heilt uforståelig at ikkje alle veit kven ho er. bortsett fra meg sjølv er ho den flinkaste researcharen eg veit om óg.


spruckna bomullsdrömmar

fantastisk tekst. blir alltid inspirert.


strekhjerte

beste linn som skriv bra blogg i tillegg til bøker og svarar langt på mail når eg spør ho om sånt som andre kanskje ville svart med i ein setning.


style rookie

alle syns at tavi er kul, det er for at ho er det.


synne rf

ein av mine beste venner som vips drog ein fantasisk blogg ut av hatten. elskar synne sin blogg, den er sjukt inspirerande.


underbara clara

clara er nok den flinkaste bloggaren eg veit om. skulle ønska me var venner så me kunna drikka te og eta epler saman og sitta i hagen hennar på seinsommaren og snakka om julekaker. alltid ein inspirasjon, på alle ulike slags måtar. sønnen hennar får meg til å villa bli gravid no no no, for det virkar som det finaste i absolutt heile universet å ha sitt eige lille blåbær.


wishwishwish

carrie, som har blitt min venn her i london, driv ein av dei beste motebloggane som finst der ute på internettet. ho har sjukt gode bilder og skriv ein personlig blogg. og ein annan ting: ho svarar på nesten alle kommentarane i kommentarfeltet. elskar sånt.

translation:
here are the blogs i read, in an updated version! 67 amazing blogs that inspire me more than i could ever contain. hope they inspire you too! the images belong to the links underneath them.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *