beehive.

forrige veke kjøpte eg og jostein eit nytt skap på ein fantastisk vintagebutikk i greenwich. vintageshopping i london kan vera så himla dyrt og vanskelig, så det er ofte lurt å reisa ut av dei store vintageområda om ein har lyst til å virkelig gjera kupp. her har eg kjøpt ein fin kjole og eit fantastisk skap(som ein kan sjå på det eine bildet, klar til drosjeturen heim).

ein får ti prosent avslag om ein er student eller om ein bur i nærområda. og deborah, som eig butikken, er så fin at ein får lyst til å reisa innom berre for å snakka med ho.

beehive.beehive.beehive.beehive.beehive.

beehive
320 – 322 Creek Road
Greenwich
London
SE10 9SW

translation:
last week j and i bought a cabinet at an amazing vintage shop in greenwich. sometimes vintage shopping can be such a hassle in london, it’s expensive and most of the time it’s difficult. it’s very smart to go looking outside the biggest vintage areas if you want to make bargains. at this shop, in greenwich, i’ve bought a dress and an amazing cabinet(which you can see in one of the pictures, ready to go home in a cab).

if you’re a local or a student you get a 10% discount. and deborah, who owns the show, is so lovely that you want to stop by just to chat with her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *