our humble abode.

in my bag.one photo an hour, sunday.one photo an hour, sunday.saturday.welcome 2012.the story about the table.diy.blender. <3

eg veit at de har venta så himla lenge på å få sjå leiligheten vår. men me flytta over havet med ingenting anna enn det nødvendige, og det har tatt oss ein god del tid å gjera den til noko som lignar på oss. dei einaste greiene eg ikkje likar her er sånt som me ikkje eig(seng, sofa, bokhylle). no er eg derimot ganske så fornøgd med den, berre eit par saker til eg vil fiksa. men eg syns avdukingen skal få stå til tida de har venta, så eg seier her og no at den 4. april, dagen eg reiser til new york, skal eg avduka leiligheten og visa fram alt grundig og strigla. kors på halsen.

om det er noko de lurer på angåande leiligheten eller noko de vil sjå bilder av når den tid kjem, skriv det gjerne ned i kommentarfeltet.

translation:
i know you’ve waited for such a long time to see our apartment. but we moved over the ocean with nothing but necessities and it’s taken a lot of time making it something that feels like us. the only things i’m not too thrilled about are the things that we don’t own(bed, sofa, book shelf) i’m happy with it now though, only a couple of small things to take care of. but, i think that the unveiling should match your wait, so i’m hereby declaring that on april 4th, the day i’ll be leaving for new york, i will show you our apartment thoroughly and polished. cross my heart. if there is anything you want to know about the apartment or something you want to see when that time comes, feel free to write it down in the comments.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *