not only did i enjoy that kiss last night, i was awed by its efficiency.

*efficiency. det er noko rart med denne bloggen som gjer at den sluker f-ar. skjønnar ikkje kvifor akkurat dei skulle vera så innbydande.

to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.to catch a thief.

eg♥hitchcock. i det siste har eg vorte veldig oppteken av hitchcock, gjennom mi interesse av grace kelly sine filmar, og eg har blitt heilt forelska i måten hitchcock fortel historiar på. desse bildene er frå to catch a thief fra 1955, og ved sidan av grace kelly står cary grant og blinkar i hovudrolla som eksjuvelskurk. hitchcock er verkeleg mester av dei augneblinka der ein sit med puta nesten framfor ansiktet og berre “nei nei nei nei” inni hovudet. den er like spennande i dag som for seksti år sidan.

translation:
i♥hitchcock. lately i’ve grown to love him through my interest in grace kelly films. i’ve fallen in love with his way to tell stories. these pictures are screencaps from to catch a thief from 1955, and next to grace kelly is cary grant, sparkly as every as an ex jewel thief. hitchcock really is the master of suspense and leaves you going “no no no no” inside your head with your pillow half in front of your face for the last half hour of the picture. it’s as good now as it was sixty years ago.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg er helt enig med deg når det gjelder Hitchcock; han lager fantastiske filmer! Favoritten er North by Northwest. Har faktisk ikke sett To catch a thief enda. Må endres på! Cary Grant er jo også umåtelig kjekk, så det gjør jo bare hele filmopplevelsen enda bedre ;)

  • Å, har du sett ‘en kärlekshistoria’? eventuelt ‘a swedish love story’? Det er en nydelig fin film om ung kjærlighet. En av scenene i midten av den filmen er så nydelig at du får litt frysninger.

  • Hurra for Hitchcock! Denne har jeg ennå til gode å se, så jeg bare sniktittet på bildene, hihi.
    Det er rart med disse f-ene, de er jo bokstaver som alle andre, men de har det visst med å falle ut. Jeg klarer forresten fortsatt ikke å følge bloggen eller linke til deg med blogspot-kontoen min uten at det vises til en av dine søsterblogger; stadig snodig, det der.
    I dag er det strålende sol i Oslo! kanskje fordi at det er Kongens 75-årsdag? Jeg husker jeg sendte bursdagskort til ham da jeg var liten, og så fikk jeg svar på fint papir fra noen ved hoffet. Det var stas, selvfølgelig! I dag har jeg nøyd meg med å signere gratulasjonsprotokollen på nett. Jeg er ingen royalist, akkurat, men bursdager er BEST, uansett!
    God tirsdag videre!