instagram – 2012.

sidan søndag har macen min vore heilt ute av stand på grunn av ein utslitt ladar. så eg har halvt tatt ferie halvt holdt på å bli gal fordi eg ikkje har fått redigert bilder eller blogga skikkelig. så, her kjem litt av mine instagrambilder så langt i 2012. resten av bildene kan de sjå her.


soverommet vårt. blomsterbildekollasjen heng over senga vår, ein kan óg sjå den i spegelen over kommoden! kommoden kjøpte me på british heart foundation sin second hand-butikk i lewisham og spegelen er fra vintage heaven. dynetrekket er frå kath kidston og dei fine boksane under kommoden er fra kate spade. på veggen ved sidan av kommoden har eg satt i ein spiker for å henga hatten min på.


beyond retro sitt nye lokale i dalston, så fint. me sat der og skreiv på boka vår og åt mandelcroissant og sikla over dei anatomiske plansjane på veggen.


blomsterbutikken på liberty, always a pleasure.


livet på overgrounden. og ei heimelaga sløyfe.


teselskap hos chris og sofia, og ein fin flare frå sola på veg heim.


eit blomstrande tre i chelsea i februar. og to creme brulée-makronar frå pierre hermé av rein tilfeldigheit og flaks. <3


min fine neglelakk fra urban outfitters og ein ny kjole eg har kjøpt frå ein fin vintagebutikk i greenwich.


under dyna vår. og kjærleiksdagsfrukost.

translation:
my macbook has been out of order since sunday due to an exhausted charger, so i’ve half been on vacation half been going crazy not being able to edit photos or blog properly. so here are some of my instagram photos from 2012, the rest of them are here. 1. our bedroom. the flower collage is over our bed. we got the dresser from the british heart foundation’s shop in lewisham. the mirror is from vintage heaven, the duvet cover is from cath kidston. next to the mirror i’ve put a nail in the wall to put my hat on. 2. beyond retro’s new shop in dalston. we worked on the book and ate almond croissants. 3. liberty’s flower shop, always a pleasure. 4. out and about on the overground, and a home made bow. 4. tea party at chris and sofia’s place, and a lens flare on my way back from paris. 5. a blooming tree in chelsea in february, and two creme brulée macarons from pierre hermé which we happened to walk past. 6. my nailpolish from urban outfitters and my new dress. 7. under the duvet, and our love day breakfast.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *