without love life is like the seasons with no summer, without love life is rock'n'roll without a drummer.

richmond park.

me har egentlig aldri feira valentinsdagen. eg våknar ikkje med noko spesiell kjensle i magen, eg har ikkje eingong tenkt på å kjøpa noko stor grandios gåve. eg syns det er fint om det finst ein dag der folk viser kvarandre at dei er glad i kvarandre, men eg syns kvar dag bør vera kjærleiksdag. for det heiter det her. eit år laga me brennande kjærleik til middag, eit anna år vart me i senga heile dagen. i år har me matchande antrekk(meir om det seinare) også har me laga ei speleliste. som bakgrunnsmusikk for badekarsduoar eller mens ein lagar middag. uansett kva sivilstatus de har, håpar eg at de inviterer nokon på spaghetti. eller eit glas vin. ein venn eller nokon ein vil at skal bli ein venn. eller nokon som får ein til å måtta holda seg fast i gelenderet når ein går opp trappa for at knea dirrar sånn. og her får de spelelista. don’t wear it out:

l o v e .

det er ei blanding av episke kjærleikssongar, våre favorittar og sjølvsagt nokon av jostein sine songar(han heiter fivrel). den som heiter “ho søv” er laga med mine pustelydar som base. det syns eg er romantikk på sitt beste.

translation:
we haven’t really ever celebrated valentine’s day. i don’t wake up with a special feeling, i haven’t even thought about ever buying anything or making any grand gestures. i think it’s nice that there’s a day where people show each other they love each other, but i think every day should be love day. because that’s what we call it here. one year we made a dish called burning love, another year we stayed in bed all day. today we’re wearing matching outfits(sort of, more on that later) and we’ve made a playlist! as background music for bath tub duos or while you cook dinner. no matter your current status, i hope you’ll invite someone for dinner or a glass of wine. someone who is your friend or someone who makes your knees weak. this is the playlist, don’t wear it out: l o v e . it’s a mix of epic love songs, our favorites and of course some of j’s songs(the ones by fivrel). the one called “ho søv” is based on my breathing when i’m asleep. that’s romance at its best, if you ask me.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Dere to er kjærlighet på sitt beste! Håper jeg finner noen som passer like godt sammen med meg, som Jostein gjør for deg, når tiden er inne for det :) god valentinsdag!

 • Så koselig bilde, og jeg skal definitivt sjekke ut spillelisten. OG du har rett… Med dine pustelyder til “ho søv” = r o m a n c e. Gleder meg til å høre senere i kveld.
  KOS dere i kveld!

 • Bloggen din er så fantastisk. Jeg blir så utrolig inspirert! Du tar nydelige bilder og skriver om så vakre ting. :)
  Bare så du vet det.

 • Mariell, jeg må bare si hvor utrolig fantastisk og inspirerende jeg synes bloggen din er! Du skriver kjempe fint og tar eventyrlig vakre bilder. Stå på!

 • Kjære Hjartesmil! Jeg elsker deg (på en hyggelig måte)! Her satt jeg og var sur, uinspirert, utakknemlig og vurderte å kapitulere. U-u-u-u! Så leser jeg bloggen din og roper: ja, ja, ja, ja! inne i meg. Kjærlighet, vilje, sol, håp og herregud livet! Takk!

 • For en hyggelig liste! Jeg pleier heller ikke å markere Valentine’s Day i noen særlig grad, for jeg tenker liksom at om man er glad i noen, så behøver man ikke en spesifikk dag for å vise eller fortelle det til vedkommende.
  I år våknet jeg på et hotellrom i herlige Dublin på Valentinsdagen, og kjæresten min og jeg spiste stor og lang frokost med masse godt, og så ruslet vi gatelangs og drakk oss dessuten litt surrete på Guinness midt på dagen – helt perfekt, spør du meg.
  Så mye fint du har skrevet og vist frem i løpet av min lille ferietur! Dessuten var det hyggelig å lese at du setter pris på post i ny og ne. Ha en fortsatt fin uke, Mariell!