at work.

i dag er eg på jobb! så da deler eg desse bildene av butikken og sånt som eg har kjøpt her(typ halvparten av alt i leiligheten vår). butikken heiter vintage heaven, og ligg i 82 columbia road! alt ein kan drømma om av porselen og glas og tekstil er her. finaste margaret som har gitt meg jobb her har samla alt her. alt i butikken er ei éi-kvinne-samling, det er massivt imponerande og det blir aldri tomt.

translation:
i’m at work today! so i’m sharing these pics of the shop and things i’ve bought here(half of the stuff in our apartment). the shop is called vintage heaven, and it’s on 82 columbia road! it’s a one women collection of porcelain and glass and textiles, like a dream but only it’s real!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *