hjartesmil på internett.


flickr
på flickr lastar eg opp alle bildene som kjem ut her, så kopierar eg html-kodane over derfra og hit til blogginnlegga mine. det syns eg er den beste måten å holda bildene mine i ein viss struktur så dei er enklare å finna tilbake til.


facebook
på facebook kan ein følga meg ved å trykka på “like”. der legg eg ut linkar til sånt eg syns er bra, som blogginnlegg eller songar. eller berre små oppdateringar frå livet mitt. som eit snillare twitter, kan ein vel sei.


twitter
eg er litt dårlig på twitter, men eg prøver å bli bedre. mindre polerte ord og meir fortløpande fra mitt london-liv.


spotify
spelelister! eg elskar å laga dei, elskar det når de likar dei.


instagram
her postar eg bilder av sånt som er fint i forbifarten, husfasadar og frå toget og til middag. elskar instagram. om ein ikkje har iphone kan ein jo følga bildene mine på copygram.


vimeo
her lastar eg opp videoane eg lagar. det er virkelig noko eg elskar å gjera. akkurat no lagar eg ein frå paris og jostein lagar musikken frå botnen av. det er sånn me likar det best.


pinterest
pinterest er så bra for å samla inspirasjon på éin plass. eg pinnar inspirasjonsbilder av bryllup og mat og tapetar. fantastisk bra for eit travelt bloggliv.


bloglovin’.
her kan ein abonnera på bloggpostane mine(og andre sine). eg brukar bloglovin kvar dag, det gjer det så mykje enklare å holda styr på bloggane ein likar.

translation:
these are my internet homes! click the links under the pictures to get to my profiles.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *