vixen blog awards.

 

HELLO

som de jo sikkert veit er eg nominert som årets fotoblogg på vixen blog awards. i dag er siste dag ein kan stemma, så om du ikkje enno har gjort det kan du gjera det her. takk til alle som har stemt på meg, de anar ikkje kor mykje det betyr for meg. ☀

no til min other piece of information: eg kjem ikkje til å ha mulighet til å delta på utdelingen sjølv, så eg har fått lov til å gi vekk mine to billettar til prisutdelingen. den er i oslo 14. februar, berre legg igjen ein kommentar om kvifor du vil gå og kven du vil ta med deg i kommentarfeltet(hugs epost-adresse!), også finn eg ut i morgon kven som får gå! det blir altså éin person som får begge billettane.

translation:
today is the last chance to vote for me as photography blog of the year at vixen blog awards. if you want to vote, you can do it here. thank you so much to everyone who have voted for me, you have no idea how much it means to me. ♥

if you live in oslo: i have two tickets to give away to the awards, it’s in oslo on the 14th of february and if you want them all you have to do is leave a comment about why you want to go and who you want to take with you(remember your email-adress!), and i’ll let you know tomorrow who i’ll be giving them to. one person will get both tickets.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Jeg har stemt på deg, og vil ta med meg venninnen min som er så glad i bildene dine. Så kan vi begge smile fra øre til øre, og juble når du vinner! For det gjør du.

 • Har stemt på deg! Jeg vil ta med verdens beste venninne som kjøpte Bernhoft billetter til meg for sine egne penger til julegave. Hun er kanskje verdens største bloggleser, og har over hundre blogger på bloglovin’ kontoen hennes som hun leser hver eneste dag! Tror hun hadde blitt kjempe glad og ikke minst starstruck om jeg vant og hun fikk være med :) lykke lykke lykke til!

 • 14 februar er valentinesday, og det hadde supert å dra på blog awards da. selvfølgelig sammen med en jeg er så glad i, nemlig venninnen min. både hun og jeg er så glade i bloggen din, og drømmer oss bort i alle bildene dine, særlig de ifra paris. det må være verdens vakreste by. håper du får en fin dag i london med Jostein :)

 • Åh, det har jeg så lyst til! Også har jeg utrolig lyst til at du skal vinne(har selvfølgelig stemt!) Jeg og en venninne var der i fjor og vi hadde det utrolig gøy, så det hadde jo vært helt supert om vi kunne gjort det til tradisjon!

 • Hei :) veldig lyst til å vinne de billettene. hadde tatt med meg kjæresten min, fordi jeg sa til han at jeg aldri før hadde feiret valentine, og ikke hadde tro på sånne dager, men vil motbevise det for han. fordi grunnen til at jeg ikke har hatt tro på sånne dager er fordi jeg ikke har vært sammen med noen som han før.

 • Du er en utrolig inspirerende frøken. Dro til Paris i høst, og bodde der alene i 2 måneder – mye pga deg! Vil ta med meg bestevennina mi, Rebekka. Det hadde vært en drøm i oppfyllelse for begge. Glitter og stas!

  karenskas@yahoo.no

 • Jeg blir helt lamslott av deg. Ikke på en sånn rar måte, men på en sånn måte som gjør at jeg har lyst til å hoppe ut av senga, og oppfylle drømmer. Jeg ville tatt med meg min herligste venninne Ida. Vi spiller musikk og løper rundt i byen til vi får gnagsår på tærene.
  Du er så himla fascinerende. <3

 • Jeg vil gå og ta med mi nysingle fine venninne slik at vi kan se etter gutter med lange bein og fine sko. og fint hår og lure øyne. også får vi være med på festen og gå fulle og fine hjem med de høye skoene i hånda, kanskje med platposer på føttene. også kommer vi hjem og kan følge det vi ikke husket fra festen på alle favorittbloggene våre. og jeg lover å ta bilde da du stråler på skjermen.

 • Kjære deg, jeg elsker bloggen din. Men nå i det siste har det vært mye av de samme bildene på din og elsa billgrens blogg. For meg som elsker begge bloggene, men på hver sin måte, blir det litt for likt.
  Spent på om du vil ta dette ille opp, eller som konstruktiv kritikk – som det er ment å være.

  • nei, eg har merka det sjølv! trur me må ha samme kjelde for flickr-favorittar berre. må heilt enkelt berre passa på bedre. (: