oh paris.

oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.oh paris.

søndag våkna me i leiligheten til haleigh. parisdagen starta med croissantar og pain au chocolat til frukost, så shoppa me litt vintage i marais og reiste til tuileriane og hoppa litt rundt i snøen. me gjekk til pierre herme, kjøpte 24 makronar og reiste på te&crepes-selskap i sofia og chris sin fine oberkampf-leilighet. chris laga drinkar og serverte sneglar. så kjøpte me pizza, gjekk heim, drakk vin, såg gossip girl og smilte oss i søvn. denne byen er berre det beste som finst.

translation:
on sunday we woke up in haleigh’s apartment after staying out late on saturday night. our day in paris started with croissants and pain au chocolat for breakfast, we went vintage shopping in the marais and then we went to the louvre gardens and jumped around in the snow. then we went to pierre herme and bought 24 macarons to take to a tea and crepes-party at chris and sofia’s place in oberkampf. chris made drinks and served escargots. we bought pizza, went home, drank wine, watched gossip girl and smiled our way to sleep. this city is the best one there is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *