paris.

eg er i paris, lever livet. et makronar og drikk vin og ler og ler og ler og filmar og fotograferer og planlegger og blir så inspirert av å vera rundt haleigh og i denne byen. kvar gong eg kjem hit vil eg bu her både meir og mindre. i dag skulle det egentlig vera eit “10 things”-innlegg her, men på grunn av problem i systemet kjem det ikkje før i morgon. i mellomtiden tenkte eg at me kunne sjå på bilder som er i mine favorittar på flickr og frå paris. ein kan trykka på alle for kjelder.

7 Paris (11) Notre DameparisSous le ciel de Pariscafes, restaurants bars.. Sweet macaronespostcard - from sushis, FranceAuditorium Stage in L'Opera-Garnier" data-mce-src=Toit mon ParisSonia Rykiel S/S 2008let them eat cakeLouise Ebeltoureifel 48- 19-11-2009macaronsfox and friendsTea time & pastriesRiversideIMG_0526.JPGrose petaltour eiffelPARISoscar wildeMontmartre

translation:
i’m in paris enjoying life(a lot), and there is a problem in our systems so my 10 things entry will have to wait until the morning. in the meantime let’s watch my favorite pictures tagged with “paris”, my favorite city.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *