hair and in it.

hair.hair.hair.
torsdag sat eg i frisørstolen i tre timar og vips hadde eg akkurat det håret eg vil ha. fin sterk oransje og skulderlengde uten noko særlig lag eller nivå på det, alle hår er like lange. eg har jobba på det prosjektet i eitt år no, føles så sjukt bra å endelig vera i mål.

bows.bows.bows.bows.bows.
etter eg hadde vore hos frisøren kjøpte eg mange meter fløyelsband og laga sløyfer og hårpynt til meg sjølv, enkelt som berre det.

no skal eg pakka sløyfene mine, ta jostein under armen og så ta toget til paris. sjåast der!

translation:
on thursday i went to the hairdresser and finally completed my year long project of sort of a long sixties page. i love it. then i went and bought meters and meters of velvet ribbon and made bows and things for myself, easy peasy. now i’m going to pack my bows up, take j under my arm and take the train to paris. see you there!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *