årets fotoblogg.

portfolio.portfolio.portfolio.portfolio.sigrid.portfolio.portfolio.
eg er vidare til finalen om tittelen årets fotoblogg i vixen blog awards. det er så fint å endelig bli sett i bloggverda etter fire år som underdog, det fekk meg til å smila ned i puta då eg våkna i dag. sender imaginært konfetti og leppestiftkyssemerker til alle som vil stemma på meg, ein kan stemma fram til 8.februar, her. stem stem stem! ♥ og tusen takk til alle som stemte meg fra semifinale og hit, de er berre dei finaste lesarane ein person kan ha.

translation:
i’m through to the final of the title photography blog of the year in vixen blog awards. it’s great to finally be seen in the blog world after being an underdog for four years now, the thought made me smile into my pillow this morning. i’m sending imaginary confetti and lip stick kiss marks to everyone who will vote for me. you’ll be able to vote up until the 8th of february! thank you, it would mean a lot. ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *