bilder nordic.

eg er no så heldig at eg får samarbeida med det eg meiner er den beste fotoskulen i noreg, nemlig bilder nordic, så her får de litt informasjon om skulen og kva dei gjer der:

går du med ein drøm om å ta bedre bilder? på bilder nordic school of photography si grunnutdanning i fotografri får du læra alt du treng for å bli ein bedre fotograf. etter at du har fått grundig opplæring innan lys, kamerabruk og billedkommunikasjon får du blant anna sjansen til å læra om motefotografi i ein spennande workshop med julie pike. alle jobbar med modellar, make up-artistar og stylistar for å få til eit profesjonelt resultat. her ser du nokre bilder frå tidligare workshops:

 

charlotte wendt rosenhoff
shanette shope
hebe robinson
simen platou
mille frømyhr
estera kluczenko
cecilie husum

grunnutdanninga startar 7.februar 2012 og har framleis ledige plassar. studiet kan takast både på dagtid(halvt år) og kveldstid(eitt år). les meir om studiet på www.bildernordic.no. du finn óg bilder nordic på facebook.

translation:
i’m now working with what i consider to be the best photography school in norway, bilder nordic school of photography, and this entry is about them and what they do there. read more on their own site.

dette innlegget er sponsa av bilder nordic. om nokon lurer på mine standpunkt rundt reklame og annonsering gjennom blogg kan de lesa her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *