feel better.

freshflowers
click for source.

 

ta deg ein lur etter middag. ha mjølk i kaffien. sjå ein gamal film. lær noko nytt. krøll håret sjølv om du berre skal vera heime åleine. bak eit brett med kanelbollar og legg dei du ikkje et i frysen. start eit lite sparefond til ein reise til ein ny by eller ein brødristar. ha sex midt på dagen. gi eit kompliment. heng noko på veggen. flytt eit møbel. klipp ditt eige hår. kjøp den billigaste blomsterbuketten dei har. les eit magasin frå perm til perm. ta oppvasken med høg musikk i bakgrunnen. ta ein runde rundt bygget der du bur, eller tre. lag smoothie til frukost. kjøp ei fin brosje til å ha på ei trist vinterkåpe.

& ikkje sei det til nokon.

translation:
take a nap after dinner. pour some milk in your coffee. watch an old movie. learn something new. curl your hair even if it’s just you. bake cinnamon swirls and put the rest in the freezer. start a savings account in an old purse or metal box, for a travel to somewhere new or something like a toaster. have sex in the middle of the day. give someone a compliment. hang something on your wall. move your furniture around. cut your own hair. buy the cheapest bouquet of flowers there is. read a magazine from start to finish. do the dishes with loud music playing in the background. walk around your building one time or three. make a smoothie for breakfast. buy a nice brooch to put on a sad winter coat.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *