friday and saturday.

friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.fredag. eg var på afternoon tea med carrie og lucy. så reiste eg til south kensington for å møta jostein og jostein sin bror med fru. så reiste me til ladurée og åt fisk med søtpotetpuré til middag med ei flaske chablis på det.

friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.friday saturday.laurdag. eg og jostein reiste inn til byen og gjekk opp og ned bond street litt før me vart kaffetørste og satte oss på ein fin bar. me snakka om bok og london og bestilte drinkar. så møtte me åsmund og gry igjen og gjekk på shopping før me gjekk for å eta lunsj. og gelato til dessert, før me reiste på klassisk konsert i covent garden. fantastisk flott. etterpå gjekk me på indisk restaurant og snufsa oss gjennom måltidet før me sa farvel og god tur heim og reiste mot togstasjonen heilt utslitte etter ei fryktelig travel helg.

translation:
on friday i enjoyed afternoon tea with carrie and lucy, and dinner with j and his brother+wife at ladurée with a bottle of chablis. on saturday j and i went into the city and walked up and down bond street before we went to a bar and ordered coffee and drinks and talked about the book and about london before we met åsmund and gry again and we went shopping before having lunch together and gelato for dessert. then we went to a classical concert in covent garden, it was beautiful. after that we went to an indian restaurant and sniffled our way through the meal before saying goodbye and safe trip home before we went to the train station completely exhausted after a very busy weekend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *