orange blossom. lemon. salted caramel. licorice. coconut marshmallow.

150 ans.150 ans.150 ans.i går bestemte eg at eg trengte ein dag aleine. så eg reiste til covent garden og gjekk litt rundt der. kjøpte nye sengeklede(dei på bildet) også gjekk eg på kino aleine, ein av dei mest befriande tinga som finst. eg såg shame, den var bra og ubehagelig på mange måtar. så gjekk eg til ladurée, kjøpte ein boks med makronar(dei har ny boks, for makronen er 150 år i år!) også reiste eg heim til jostein og kosa i våre nye sengeklede og åt makronar til den store gullmedaljen.

translation:
yesterday i decided to take a me-day. i went to covent garden and strolled around, bought new sheets(as pictured) and then i went to a movie alone, in the day. it really is one of the most liberating things i can think of. i saw shame, it was profound and uncomfortable and good. then i walked to ladurée and bought a box of macarons(they have a new box celebrating the macaron’s 150th birthday! then i went home to j and snuggled in out new sheets and ate macarons as if it were a sport.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • noen ganger er alenedager det beste som fins. jeg elsker slike. hva ville du gitt shame? jeg gleder meg sånn til den kommer på kino her. ser for meg at michael fassbender og carey mulligan er en perfekt kombinasjon.

 • Det er fint å være alene innimellom, vi alle trenger det. Jeg har ikke gått på kino alene siden jeg var fjorten, man kanskje det hadde vært en idé å gjøre det igjen. :)

 • Fint! Gjett om jeg ble frista av de makronene a! Skjønner så sykt godt hva du mener med å trenge en dag alene. Flere av vennene mine ser bare rart på meg når jeg sier at jeg trives godt i mitt eget selskap, og liker og trenger å være for meg selv innemellom. Et spørsmål, vasker du nye sengeklær før du legger dem på? Jeg vet aldri om man skal det eller ikke?

  • vaskar dei aldri for eg elskar når dei er sånn crispy og litt harde og deilige! sjølv om andre(som nokon andre nedanfor her) syns at det er heilt grusomt og ubra.

 • Jah, sant Shame var bra og ubehagelig?!
  Så fin makronboks, det er virkelig verdt å markere 150 år med disse daggbarhetene! Jeg tror jeg har sagt det før, men jeg elsker Covent Garden, og det å gå på kino er også blant mine personlige favoritter. Alt i alt: Jeg bifaller dette innlegget.

 • Hei, jeg elsker makroner men får dessverre ikke tak i slike her jeg bor. Heldig er du da :)

  Et lite tips, du bør vaske sengklærne før du legger de på. Dette pga. overskuddsfarge, kjemikalier, lukt og rett og slett pga hygiene, du vet ikke hvem som har rørt ved de, og ved hvilke forhold de er pakket. Som riktig ung vasket jeg aldri nye sengeklær, nå kunne jeg aldri tenke meg å legge meg i uvaskede :)

 • jobbet med en featureartikkel i går der jeg skrev om det å ta seg tid til å være alene. Testet blant annet ut det å gå på kino. En første gang for meg, men forhåpentligvis ikke siste.

 • jeg vil også ha makroner, herregud namm
  hmm er det ikke stuslig å gå på kino alene? jeg mener, er det ikke rart og litt ensomt å sitte i en kinosal og se en film alene når alle andre rundt deg sitter og ser filmen med noen andre? men det er jo kanskje befriende da jeg vet ikke

  • eg gikk på kino på dagen, da var det nesten berre einsamfolk som meg der. det var veldig fint, faktisk. (: det er så himla viktig å kunna føla at ein klarar å oppleva noko i sitt eige, og ikkje vera avhengig av at nokon andre bekreftar opplevelsen men vera aleina med tankane sine etterpå og vita at visst gjekk du på kino utan nokon å le med også veks hjartet ditt litt for kvar gong. i kinosalar er det jo mørkt uansett. men ein bør gjera alt mulig aleine. gå på kafé, gå på restaurant, gå ein tur. det er så BRA.

 • Macaroons! I love the box they come in and the sheets are also beautiful. I’m thinking of seeing the new silent movie The Artist by myself – which I think will be my first time seeing a movie alone and I’m looking forward to it ^^.

 • Jeg anbefaler ikke folk som har sterke traumer om mennesker som var/er nær de som har forsøkt/begått selvmord. Jeg så shame uvitende om at det er sterke scener som viser akkurat dette, og alle mine vonde minner vellet opp i meg og jeg gråt i sikkert tre timer etterpå. Men andre som ikke er så sensitive kan fint se den..