there must be something between us, even if it's only an ocean.

an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.an affair to remember.

før christine reiste tilbake til kalde oslo laga me heimekino og såg denne frå 1957. an affair to remember, med cary grant og deborah kerr. den vart nominert til fire oscar-prisar. og det forstår eg så himla godt, for den er smart og fin og romantisk og overraskande tidlaus. den handlar om ei kvinne og ein mann som begge har kjærestar, men blir betatt av kvarandre på båten mellom amerika og europa. åh, den får filmhjartet mitt til å banka hardt.

translation:
before christine went home to cold oslo, we made a home entertainment centre and watched this from 1957, an affair to remember. with cary grant and deborah kerr. it was nominated for four oscars. it’s clever and lovely and romantic and surprisingly timeless. it’s about a woman and a man on a boat between america and europe who are both have people waiting for them but grow very fond of each other. it makes my movie heart beat really hard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *