new things in my bathroom cupboard.

new things.til jul frå mamma fekk eg blant anna desse to tinga. ein kroppskrubb fra ren som er så sjukt god, og parfymen tova. den er sjelden og minnar meg om mamma, for ho pleidde å bruka den før. den er veldig spesiell, elskar den.

new things.eg har begynt å bruka lausvipper på treige dagar. eg brukar slike punktvipper så ein kan putta på berre eit par ytterst og få bambiauge! også er dei mykje enklare å få på enn sånne store lange vipper.

new things.hudkremen eg brukar no, skin-ergetic frå biotherm. den luktar som ein godteributikk og er veldig drøy. ved sidan av er min nye foundation frå laura mercier. dei har nemlig slutta å produsere den eg brukte før, men denne er så mykje bedre. den heiter crème smooth foundation og eg har den i fargen porcelain ivory(=vinternorsk hud). den gir fuktighet og er så sjukt drøy som eg aldri har sett nokon foundation før.

new things.på boots kjøpte eg ein fløyelsscrunchie(they’re back!) og ein sånn donut til å rulla håret rundt og få fin bolle midt på hovudet, som her.

 

translation:
these are some new beauty products of mine. my mom gave me the two top things for my christmas stocking(instead of candy): a body scrub from ren and the perfume tova, which really reminds me of her because she used to wear it. it’s a special scent. i’ve recently started wearing point lashes to cheer myself up when i have bad days. you can put a couple at the end of the eye and look like bambi. <3 and i think they’re much easier to apply than those long big ones(which i’ve never successfully done). my moisturizer at the moment: skin-ergetic from biotherm, smells like a candy store. i have a new foundation from laura mercier(they stopped making the one i used before), it’s called crème smooth foundation and it lasts forever. my shade is porcelain ivory(also known as norwegians in winter). lastly, i got myself a scrunchy(they’re back!) and a donut to make a bun on the top of my head.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *