moonrise kingdom.

moonrise kingdom

eg får heilt vondt i hjartet av å tenka på at eg må venta fire månadar på denne filmen. wes anderson og roman coppola som samarbeidar om det som ser ut som den finaste filmen frå 2012 før eg eingong har sett den. eg kvinte då eg såg traileren. så såg eg den ti gongar til. filmen er satt til england og midt på sekstitalet, og handlar om to tolv-åringar som forelskar seg i kvarandre og rømmer ilag. need i say more.

noko anna eg gler/gruar meg til er å sjå extremely loud and incredibly close(basert på mi favorittbok) som kjem på kino her om ein månad. kva ser de på for tida? på kino eller heime?

 

translation:
my heart aches from the thought of having to wait four months for this film. wes anderson and roman coppola, working together in what looks to be the best film from all of 2012, before i’ve even seen it. i squealed when watching the trailer. and then i watched it ten more times. it’s set in the mid sixties, in england, and is about two twelve year olds who fall in love and run away together.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *