j + j.

j+j.j+j.på torsdag tok eg med meg janne, som kom til london kvelden før(me var på restaurant og eg gløymte minnekort hurra), med kjæresten jørgen og min eigen kjæreste, til liverpool street og marknad!

j+j.j+j.på veg dit såg me dette. det er rart, men dei trur at det er april. gjer meg ingenting.

j+j.j+j.me strosa rundt på antikvitetsmarknad og vart skremte av “no photography!!!”-skilt og eg spurte verdas gamlaste dame om ein globus også vart me svoltne og åt nudlar. så gjekk me på vintagebutikkar, dei kjøpte litt klede og eg kjøpte ein happy hippo også reiste me heimover igjen, eg til heim og dei til hotell(for så voksne er dei!).

j+j.j+j.heime åt me pizza som jostein hadde laga, med creme fraiche og fire forskjellige typar ostar og ooh’a og aah’a oss gjennom dei. drakk raudvin og åt strawberry cheesecake-is til dessert, med bær på toppen.

j+j.så drakk me cosmopolitans og snakka om lærarane me hadde på vidaregåande.

j+j.j+j.klina litt. tvinga janne til å shotta tequila og sendte dei heim i ein drosje på stigande rus. så låg eg våken heile natta og stirra i taket, som eg av og til gjer. og det var min torsdag.

translation:
on thursday, i took janne and her boyfriend out on the town. we ate lunch together and walked around in spitalfields and fell in love with the climate confused cherry trees. then i went home, worked a little and j made pizza for dinner with guests. strawberry cheesecake ice cream for dessert and making out a bit before making janne shot tequila before they took a taxi home.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Så fint, håper dagen var verdt all stirringa i taket. Og Jørgen likna utrolig mye på en jeg kjenner… Han har ikke tilfeldigvis en bror som heter Simen? (litt random, but you never know)

 • Er så fint å lese om hverdagen din i London :) min absolutte favorittby :) elsker å gå på marked der, spesielt Borough market en lørdagsformiddag :) vil virkelig anbefale deg å dra dit, hvis ikke du har vært der før :) der er det ingen no Photo-skilt å se. Bare hyggelige mennesker som mer enn gjerne deler ut smaksprøver på all slags spennende mat. Og etter noen timer på marked er det fint å spasere langs South bank å avlegge Tate modern et besøk. Avslutt med et glass vin eller to på toppen av Tate. Dette er den perfekte London dagen for meg :)

 • veldig fint innlegg som alltid!

  bare lurte på om jeg er den eneste som har problemer med bildene når jeg går i matkategorien? de laster seg liksom aldri opp..

  thanku bb

 • Den pizzaen skulle jeg gjort mye for å få smake på. Mmm…

  Og for et søtt kjærestepar! Jeg tror jeg er forelsket i forelskelsen for tiden…

 • Jeg blir så glad av sånne gatelangs-bilder!
  Snart skal jeg endelig tilbake til De britiske øyer, jeg også, om så bare for noen dager. Til mitt elskede Irland, der jeg tilbragte et år som utvekslingsstudent. Det blir så fint å treffe “familien” min igjen! Dette blir fjerde gang jeg reiser tilbake i ettertid, men nå er det lenge siden sist, og det er så godt å vite at billettene er bestilt og at jeg om under en måned skal puste irsk luft igjen.
  London-luft er også ganske formidabelt, da. Ha en flott uke!

 • Så koselig! Jørgen er aktiv i Fysikkforeningen og som “fysikk, astronomi og meteorologi”-student har jeg sett en del til ham. Veldig dyktig og hyggelig! : )

 • Pingback: hjartesmil